YHTEYDENOTTOLOMAKE

Etsi tuloksia

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sivun alaosassa sijaitsevan yhteydenottolomakkeen välityksellä. Täytä yhteydenottolomake niin pääsemme lähettämään sinulle listan eri asuntovaihtoehdoista.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-18:00 Espanjan aikaan, sähköpostitse asunnot@finnvilla.com sekä puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta vuokranantajalle ja jos hän hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse asunnon varaustiedot, joka sisältää asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

 

Maksukyky

 

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan vuokranantajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

 

Lemmikkitakuu

 

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

 

Asuntonäytöt

 

Ilmoitamme julkisesti Facebook-sivustollamme asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu vuokranantaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun näissä on vuokralaiset. 

 

Asunnon varaaminen ja peruutus

 

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasuhde päättyy. Maksun jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokranantajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu tuon ajan sisällä, siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaalle.

Peruutus

Jos joudut peruamaan varauksesi syystä tai toisesta, menetät varausmaksun kokonaisuudessaan. Monesti pääsemme neuvotteluun vuokranantajan kanssa varausmaksun palautuksesta taaten uuden asiakkaan peruuttajan tilalle, mutta laillisesti vuokranantaja voi pitää varausmaksun itsellään jos peruutus tapahtuu.

Jos onnistumme neuvottelemaan varausmaksun palautuksen asunnon varanneelle asiakkaallemme tulee hänen maksaa peruspalvelumaksu 250€ yrityksemme tilille.

 

Laillisuus

 

Yrityksemme laillista puolta hoitaa lakitoimistomme Daemi Zabalza & asociados, lakiasiantuntijat Marbellassa ja jokainen vuokrasopimus on lakimiehen laatima sopimus, joka laaditaan vuokranantajan ja vuokralaisen välille. Palvelumaksut menevät suoraan verotukseen ja maksuista saa aina laillisesti pätevät kuitit. Yrityksellemme verollinen läpinäkyvyys on tärkeintä.

Lasku yrityksesi nimiin

Jos tarvitset laskun yrityksesi nimiin niin lähetäthän meille tarvittavat tiedot sähköpostitse niin laskustusosastomme laatii sinulle laillisesti pätevän laskun.

 • koko nimi
 • yrityksen nimi
 • yritystunnus
 • osoite

 

 

Vuokralaisen vastaanotto asunnolla

 

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä suomenkielisen sopimuspohjan avulla. Löydät suomenkieliset sopimuspohjat sivustoltamme, näin pääset tutustumaan vuokrasopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa joko käteisellä tai tilisiirtona paikan päällä sekä meidän palvelumaksumme käteisellä tai pankkikortilla kuittia vastaan.

 

 

Peruspalvelupaketti

 

Peruspalvelupaketti sisältää:

 

 • vuokrausehtojen neuvottelun vuokranantajan kanssa.
 • lakimiehen laatiman laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen.
 • vuokralaisen vastaanoton asunnolla yleensä yhdessä vuokranantajan kanssa.
 • espanjankielisen vuokrasopimuksen tulkkauksen englannin kielellä ennen allekirjoitushetkeä.
 • asiakaspalvelun koko vuokrasuhteen ajan.

 

Peruspalvelupaketin hinnat riippuen vuokrausajan kestosta:

Laskutusrakenteemme on täysin läpinäkyvä eikä piilotettuja maksuja ole.

 • Alle 3kk vuokrausjakso: 250€
 • Yli 3kk vuokrausjakso on hinnaltaan 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 • Yli 6kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran. 
 • Vuokrasuhteen jatkosopimuksen hinta on 100€.
 • Sunnuntai- ja pyhäpäivälisä sekä saapumiset 21:00-22:00 on 90€.

 

Kun varaus on tapahtunut sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa ja tilinumerosi takuuvuokran palautusta varten.

 

Hyvä tietää

 

 • Yrityksemme ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Emme myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • Sivustollamme vuokrakohteiden omistajat mainostavat asuntojaan omilla ehdoillaan.
 • Valokuvaamme ja tarkistamme asuntojen kelvollisuuden. Ajan kuluessa asuntojen sisustus voi hieman muuttua, mutta yleensä päivitämme kuvat vuokralaisen vaihduttua, jotta asunnosta saisi mahdollisimman realistisen kuvan.
 • Jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

Lähettämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen osoitat, että olet lukenut, ymmärrät ja hyväksyt sivustostomme käyttöehdot sekä sivustomme Usein kysyttyä-artikkelin.

 

 

 

Yhteydenottolomake

Compare Listings