CHECK OUT-LOMAKE

Hakutuloksesi

CHECK OUT-LOMAKE

Ennen kuin lähetät tämän lomakkeen, sovithan asunnon omistajan kanssa lopputarkastuksesta ja avainten luovutuksesta. Kun olet sopinut avainten luovutuksesta omistajan kanssa sinun tulee ilmoittaa lähtöpäivästä ja kellonajasta meille lähettämällä Check out-lomakkeen viimeistään 14. päivää ennen lähtöäsi.

Kun avaimet on luovutettu omistajalle asunnosta tulee poistua. Heti avainten luovutuksen jälkeen asuntoon tulee siivous.

Vuokranantaja yleensä tarkastaa asunnon lähtöpäivänä tai sitten päivää aikaisemmin jos lähtö on yöllä tai aikaisin aamusta. Lähdön tulee tapahtua viimeisenä päivänä viimeistään 12:00 mennessä.

On tärkeää käydä asunnnon omistajan kanssa läpi koko asunto niin, että omistaja näkee mahdolliset epäkohdat kanssasi.

 Jos inventaarion tarkistamisessa  tai lopputuloksessa on ristiriitaa, on tärkeää ratkaista ongelma ystävällisesti. Jos sopimukseen ei päästä, on aloitettava sovitteluprosessi, jossa todisteet, valokuvat ja videot, jotka on otettu sisäänkirjautumisen yhteydessä, ovat ratkaisevia.

Jos vuokranantaja ei jostain syystä pääse paikalle lopputarkastukseen suosittelemme sinua ottamaan kuvia asunnosta ja jopa videon ennen lähtöä. Voit soittaa/ilmoittaa meille jos omistaja ei tullut asunnolle. Jos jostain syystä et saa meihin yhteyttä niin älä huoli, voit jättää avaimet sisälle pöydän päälle ja painaa oven tiukasti kiinni. Olemme sinuun yhteydessä aina mahdollisimman pikaisesti.

Kuulemme mielellämme myös asumiskokemuksestasi, näin voimme parantaa myös tulevien asiakkaittemme asuinkokemusta.

Jos tarvitset apuamme otathan yhteyttä tukipalvelumme kautta.

Compare Listings