Hakutuloksesi

Yksityisyyden suoja ja käyttöehdot

REKISTERISELOSTE

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Asunnot.jaaespanjaan.comille ja Sisällöntuottajille sekä kolmansille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta Käyttäjän lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden Käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta. Sopijapuolet eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta sopijapuolten toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat yleensä vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

10. Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen viimeistään päivää ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi ja tulinumerosi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaallemme.

11. Muut ehdot

Palvelu sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Asunnot.jaaespanjaan.com vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 

12. Erimielisyyksien ratkaisu

Asunnot.jaaespanjaan.comin [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Cadizin provinssissa Chiclana de la Fronteran oikeustalolla.

Palaute

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse +34 611 295 356. Asunnot.jaaespanjaan.comin suomenkielinen asiakaspalveluosasto palvelee sinua ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan. Muussa tapauksessa voit antaa palautetta sähköpostitse info@finnvilla.com

Voit kääntää alla olevan tekstin esim. https://translate.google.fi/

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut sekä mahdolliset mainonnan kohdentamiseen liittyvät reklamaatiot myös osoitteeseen: info@finnvilla.com

ASUNNOT.JAAESPANJAAN.COM SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Asunnot.jaaespanjaan.com:in (jäljempänä ”jaaespanjaan.com”) tuottaman ja ylläpitämän, pääasiallisesti osoitteessa www.asunnot.jaaespanjaan.com -verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”). Palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin (jäljempänä ”Käyttöehdot”) ja sitoutuu noudattamaan niitä kaikessa Palvelun käytössä.

Rekisteröityessään Palveluun tai antaessaan muuten suostumuksellaan Asunnot.jaaespanjaan.com:ille henkilötietoja tulee Käyttäjästä Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakas ja Käyttäjän tiedot rekisteröidään Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakasrekisteriin. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus halutessaan muuttaa aikaisemmin vapaassa käytössä olleita Palvelun osia rekisteröitymistä edellyttäviksi tai päinvastoin.

Palvelu koostuu useiden eri sisällöntuottajien (jäljempänä ”Sisällöntuottajat”) Palveluun toimittamasta sisällöstä. Palvelun ylläpitäjänä toimii Asunnot.jaaespanjaan.com.

1. Asunnot.jaaespanjaan.comin tehtävät ja vastuu Palvelusta  

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on kuitenkin oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Asunnot.jaaespanjaan.com ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita Palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä se takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi.

Asunnot.jaaespanjaan.com:illa ja Sisällöntuottajilla on lisäksi oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä, rakennetta ja ulkoasua, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, käsikirjojen ja muun dokumentoinnin sisältöä, palveluaikoja sekä muita Palvelun osia. Asunnot.jaaespanjaan.com pyrkii, silloin kun se on kohtuudella mahdollista, tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, Käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista Käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa Palvelun sisällöstä (mukaan lukien linkit kolmansien tahojen verkkosivuille) tai sen oikeellisuudesta. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on oikeus olla julkaisematta tai poistaa Palvelusta aineisto, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista Asunnot.jaaespanjaan.comille, käyttäjille tai kolmannelle taholle.

2. Käyttäjän vastuut ja velvoitteet 

Käyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen ja muiden Palvelua tai sen yksittäisiä osia koskevien ehtojen mukaisesti.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palvelussa julkaisemaansa materiaaliin sekä muuhun aineistoon, jonka hän lähettää, välittää tai tallentaa Palveluun ja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä (esimerkiksi linkittämällä) Palvelun kautta aineistoa tai viestejä, joka rikkoo kolmansien osapuolien omistus-, tekijän- tai muita oikeuksia, on loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, rikolliseen toimintaan liittyvää, epäsiveellistä, lain tai muutoin hyvän tavan vastaista tai  Sisällöntuottajille, muille Käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle haitallista tai vahingollista tai voi aiheuttaa häiriötä, tukoksia tai muita käyttökatkoksia Palveluun. Käyttäjä vastaa kaikista edellä mainitun kaltaisella toiminnalla aiheuttamistaan vahingoista.

Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Päihteet

Sivustomme vuokra-asuntojen omistajilla on oikeus peruuttaa suoritettu asunnonvaraus palauttamalla varausmaksu kokonaisuudessaan varaajalle jos varaaja näyttää merkkejä päihde- tai alkoholiongelmasta. Jos asunnon omistaja huomaa, että vuokralaisella on päihdeonglema tämä voi olla syynä vuokrasopimuksen välittömään purkuun. Varaaja tai vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksesta/varauksesta itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Merkkejä päihteidenkäytöstä:

 

 • Päihteiden käyttö ei säännönmukaisesti jää yksittäiseksi tapahtumaksi, vaan jatkuu useamman päivän.
 • Arkisten asioiden ja vastuiden laiminlyönti.
 • Krapularyyppyjen tms. päihteiden käyttö heti aamusta, jotta pääsee liikkeelle.
 • Arjen suunnitteleminen niin, että päihteiden käyttö ei vaarannu.
 • Päihteitä käyttävän henkilön muuttuminen (voimakkaat mielialojen muutokset, arvojen muuttuminen, käyttäytymisen selittämättömät muutokset)
 • Usein ongelmaan liittyy sen ehdoton kieltäminen, vaikka seuraukset olisivat jo näkyvillä.

Kuluttajalaki

Espanjan kuluttajalain (Real Decreto Legislativo 1/2007 ) ja muiden täydentävien lakien sekä eurooppalaisten direktiivien ja kansainvälisten yleissopimusten mukaisesti jokainen kuluttaja tai käyttäjä on velvollinen ottamaan palvelutarjoajan huomioon jos palvelusta on käyttäjällä/kuluttajalla valittamista. Kuluttajan/käyttäjän tulee jättää palveluntarjoajalle kirjallinen tiedote valitettavasta palvelun aikana. Sinun on hyvä tietää, että mikä tahansa valheellinen syytös on rangaistava teko ja voi olla rikosoikeudellinen rikos Espanjan lainsäädännön mukaan. Jos et ilmoita tapahtuneesta palveluntarjoajalle palvelun aikana tämä tarkoittaa sitä, että olet tyytyväinen palveluun ja sinulla ei ole syytä valittaa tai syyttää asiasta jälkikäteen yritystä/palveluntarjoajaa.

3. Palvelun omistus- ja tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuksin Espanjan lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet (ml. tekijänoikeudet) ovat Asunnot.jaaespanjaan.com:illa. Asunnot.jaaespanjaan.com pidättää itsellään kaikki oikeudet Palvelun sisältöön, ellei Palvelussa ole toisin mainittu.

Käyttäjä on tietoinen siitä, että Palvelun ja sen osien omistusoikeudet sekä tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet ovat Jaaespanjaan.comilla ja ettei Käyttäjälle siirry mitään muita oikeuksia kuin näissä ehdoissa mainitut käyttöoikeudet.

4. Linkitys Palveluun

Käyttäjällä on oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun pääsivulle www.asunnot.jaaespanjaan.com tai sen sisältöön.

5. Ilmoituksen julkaiseminen Palvelussa 

Käyttäjän ilmoitus pyritään julkaisemaan Palvelussa mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus julkaista Käyttäjän ilmoitus myös Palvelun muussa kuin siinä osiossa, jossa ilmoitus on alun perin julkaistu sekä Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyölehdissä ja niiden verkkopalveluissa ja muissa. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus käyttää ilmoitusta vapaasti markkinoinnissaan jakelu- ja/tai toteutustavasta riippumatta.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus olla julkaisematta ilmoitusta tai muokata sitä, jos se katsoo, että ilmoitus on harhaanjohtava tai loukkaava, sisältää asiaankuulumatonta aineistoa, on näiden Käyttöehtojen vastainen tai ei muusta syystä kelpaa julkaistavaksi Palvelussa.

6. Palvelun osia koskevia erityisehtoja

Asunnon myynti-ilmoitus

Palvelu sisältää tietoja asunnoista, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä joko yksityisten tahojen tai Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyökumppanien toimesta. Ilmoitusajan päätyttyä Palveluun voi jäädä näkyviin rajattu määrä kohteen tietoja, kuten asunnon perustiedot, hintatiedot sekä talon ja tontin tiedot.

Karttapalvelu 

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa kartta- ja reittipalvelun virheettömyyttä. Huolimatta siitä, että kartta-aineistoja päivitetään jatkuvasti, voi kartta-aineistossa olla puutteita tai virheitä.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa kartta- ja reittipalvelussa mahdollisesti olevien puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Asunnot–osio

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa Asunnot–osion tietojen tai aineiston virheettömyyttä, eikä vastaa mahdollisten puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Käyttäjä myöntää Asunnot.jaaespanjaan.comille oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka Käyttäjä on itse laatinut. Käyttäjä on Espanjan lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa kommenttiensa sisällöstä.

7. Maksulliset palvelut ja laskutus 

Palvelu sisältää sekä maksuttomia että maksullisia osia. Palveluun sisältyvät peruspalvelut ovat Käyttäjille maksuttomia. Maksullisten osien hinnat ja maksuehdot ilmoitetaan kunkin osan kohdalla erikseen. Lisäksi Palvelun kautta voi olla tilattavissa erilaisia maksullisia tuotteita.

Palvelun ylläpitäjä ja Sisällöntuottajat voivat muuttaa Palvelun laskutusperusteita oman harkintansa mukaan, ilmoittamalla siitä Palvelussa tai muulla sopivaksi katsotulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Jos arvonlisävero tai jokin muu Palveluun liittyvä vero tai julkisoikeudellinen maksu tai niitä koskeva viranomaisten soveltamiskäytäntö muuttuu, Palvelun ylläpitäjällä on oikeus välittömästi muuttaa hintoja vastaavasti.

 

 • suomenkielisen tulkin palvelu vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 200€.
 • laillisen vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomen kielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 80€/krt.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • vuokrasuhteen jatkosopimuksen hinta on 100€.
 • sunnuntai- ja pyhäpäivälisä sekä saapumiset 21:00-22:00 90€

Peruspalvelumaksuun sisältyvät neuvottelu vuokranantajan kanssa, lakimiehen tekemä laillinen vuokrasopimus, vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa, suomenkielinen sopimuspohja ja espanjankielisen sopimuksen tulkkaus englannin kielellä sopimuksen allekirjoitusvaiheessa sekä asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan.

 

 • Alle 2kk vuokrausjakso: 250€
 • 2kk-4kk vuokrausjakso 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 •  Yli 4kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran
 • Kesällä aikavälin 1.5-30.8 vuokraukset väh.3kk vain kesälle 400€.

8. Käyttöoikeuden siirtäminen ja lakkaaminen 

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on aina halutessaan oikeus lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain. Asunnot.jaaespanjaan.com ilmoittaa lopettamisesta mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

9. Vastuunrajoitus 

Palvelu ja sen sisältö esitetään sellaisena kuin se on ja Käyttäjä käyttää Asunnot.jaaespanjaan.comin ja Sisällöntuottajien tuottamia ja/tai välittämiä palveluja omalla vastuullaan. Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa Palvelun käyttöön liittyvistä tietoturvallisuusriskeistä tai Palvelun sisällön oikeellisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Ellei pakottavasta lain säännöksestä muuta johdu, Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa sellaisesta välittömästä tai välillisestä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka Käyttäjälle tai kolmannelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista Palvelussa tai sen sisällössä.

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Asunnot.jaaespanjaan.comille ja Sisällöntuottajille sekä kolmansille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta Käyttäjän lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden Käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta. Sopijapuolet eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta sopijapuolten toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat yleensä vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

10. Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen viimeistään päivää ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi ja tulinumerosi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaallemme.

11. Muut ehdot

Palvelu sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Asunnot.jaaespanjaan.com vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 

12. Erimielisyyksien ratkaisu

Asunnot.jaaespanjaan.comin [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Cadizin provinssissa Chiclana de la Fronteran oikeustalolla.

Palaute

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse +34 611 295 356. Asunnot.jaaespanjaan.comin suomenkielinen asiakaspalveluosasto palvelee sinua ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan. Muussa tapauksessa voit antaa palautetta sähköpostitse info@finnvilla.com

Voit kääntää alla olevan tekstin esim. https://translate.google.fi/

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, sovelluksen tunnisteen tai laitetunnisteiden avulla.

1. Evästeet, Javascript ja palvelinlokit

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen.

Javascriptin ja palvelinlokien avulla voimme kerätä tietoja siitä, miten ja milloin palvelujamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön tarkkuus, laitteen käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä IP-osoite.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi. Tekniikat muun muassa mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja joka kerta uudelleen.

Hyödynnämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palveluidemme kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitataksemme mainonnan tehoa. Voimme kerätä esimerkiksi tietoa markkinointisähköposteista ja uutiskirjeistä selvittääksemme, onko viestit avattu ja onko niiden perusteella tehty toimenpiteitä.

Voimme käyttää sivustojemme käytöstä kerättyä tietoa myös tietylle selaimelle kohdennetun mainonnan tai sisällön tuottamiseen. Voimme luoda kohderyhmäsegmenttejä sen perusteella, millä Internet-sivustoilla tietyt selaimet ovat vierailleet määrätyn ajanjakson aikana. Näille kohderyhmäsegmenteille esitetään niitä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa tai sisältöä. Kohderyhmään kuuluva selain voi esimerkiksi vierailla usein jääkiekkosivustolla ja tulla siten luokitelluksi ”urheilu” -ryhmään.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, käyttävät evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kohdentaakseen mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella.

2. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen.

Joidenkin palveluiden viestinnällisiin osioihin, kuten julkisiin palautteisiin, jää näkyviin käyttäjän nimimerkki ja siihen liittyvä käyttäjän tuottama sisältö myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Lisäksi voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

3. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille?

Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille muissa kuin alla esitetyissä tapauksissa.

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja myös toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Mikäli myymme, ostamme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

Palvelukohtaisten rekisteriselosteiden mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin selvityksiin henkilötietolain mukaisesti.

4. Käytetäänkö sivustoilla evästeitä ja mitä ne ovat? 

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

5. Onko mahdollista, että joku muu taho kerää tietoja verkkovierailustani sivustoilla? 

Palveluissamme voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä, kuten Facebookin tykkää-painike. Esimerkiksi Facebookin yhteisöliitännäisten painikkeet saattavat näkyä osassa palveluitamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan Facebookista. Kun kävijä vierailee palvelussamme, Facebookin yhteisöliitännäinen tunnistaa, että käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, ja tällöin sivu näyttää räätälöidyn sisällön liitännäisessä, ikään kuin käyttäjä olisi sivustolla Facebook.com. Jos käyttäjä ei ole kirjautunut Facebookiin, yhteisöliitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä. Facebook voi kerätä tietoa kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien yksityisyydensuojaa koskevien ehtojensa mukaisesti.

Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

6. Mitä yksityisyydensuojaehtoja sovelletaan käyttäessäni mobiili- tai tablettisovelluksia? 

Mobiilisovelluksiimme, jotka on saatettu käyttäjän saataville esimerkiksi Applen App Storen,  Googlen Playn tai Microsoft Storen kautta, sovelletaan tämän tietosuojalausekkeen lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan ehtoja.

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suoramarkkinointikielto

Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Evästeiden estäminen

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Evästeiden tyhjentäminen

Käyttäjä voi tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan pikemminkin nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

Mainonnan kohdentamisen estäminen

Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, voivat kohdentaa mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella. Mainonnan kohdentamisessa käytetään evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita.

Mikäli käyttäjä ei halua, että nämä kolmannet osapuolet kohdentavat mainontaa käyttäjän kiinnostusalueiden mukaan, käyttäjä voi estää kohdentamisen alempana olevien linkkien kautta. Estämisen jälkeen kävijälle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainonta ei ole kävijän kiinnostusalueiden mukaan valittua.

 

 • Adtechin kohdentamisen voi estää täällä
 • Improve Digitalin kohdentamisen voi estää täällä
 • Googlen kohdentamisen voi estää täällä

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta käyttäjä saa Your Online Choices –sivustolta.

Käyttäjä voi määrittää sovellusten asetuksista löytyvän mainonnan kohdentamisen mahdollistavan datan keruuseen liittyvän vivun tai valinnan pois päältä. Tämä keskeyttää laitteen yksilöivän tunnisteen lähettämisen ja sovelluksen käyttötiedon käyttämisen mainonnan kohdentamista varten.

8. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

9. Mihin voin ottaa yhteyttä? 

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut sekä mahdolliset mainonnan kohdentamiseen liittyvät reklamaatiot myös osoitteeseen: info@finnvilla.com

ASUNNOT.JAAESPANJAAN.COM SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Asunnot.jaaespanjaan.com:in (jäljempänä ”jaaespanjaan.com”) tuottaman ja ylläpitämän, pääasiallisesti osoitteessa www.asunnot.jaaespanjaan.com -verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”). Palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin (jäljempänä ”Käyttöehdot”) ja sitoutuu noudattamaan niitä kaikessa Palvelun käytössä.

Rekisteröityessään Palveluun tai antaessaan muuten suostumuksellaan Asunnot.jaaespanjaan.com:ille henkilötietoja tulee Käyttäjästä Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakas ja Käyttäjän tiedot rekisteröidään Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakasrekisteriin. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus halutessaan muuttaa aikaisemmin vapaassa käytössä olleita Palvelun osia rekisteröitymistä edellyttäviksi tai päinvastoin.

Palvelu koostuu useiden eri sisällöntuottajien (jäljempänä ”Sisällöntuottajat”) Palveluun toimittamasta sisällöstä. Palvelun ylläpitäjänä toimii Asunnot.jaaespanjaan.com.

1. Asunnot.jaaespanjaan.comin tehtävät ja vastuu Palvelusta  

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on kuitenkin oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Asunnot.jaaespanjaan.com ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita Palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä se takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi.

Asunnot.jaaespanjaan.com:illa ja Sisällöntuottajilla on lisäksi oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä, rakennetta ja ulkoasua, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, käsikirjojen ja muun dokumentoinnin sisältöä, palveluaikoja sekä muita Palvelun osia. Asunnot.jaaespanjaan.com pyrkii, silloin kun se on kohtuudella mahdollista, tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, Käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista Käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa Palvelun sisällöstä (mukaan lukien linkit kolmansien tahojen verkkosivuille) tai sen oikeellisuudesta. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on oikeus olla julkaisematta tai poistaa Palvelusta aineisto, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista Asunnot.jaaespanjaan.comille, käyttäjille tai kolmannelle taholle.

2. Käyttäjän vastuut ja velvoitteet 

Käyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen ja muiden Palvelua tai sen yksittäisiä osia koskevien ehtojen mukaisesti.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palvelussa julkaisemaansa materiaaliin sekä muuhun aineistoon, jonka hän lähettää, välittää tai tallentaa Palveluun ja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä (esimerkiksi linkittämällä) Palvelun kautta aineistoa tai viestejä, joka rikkoo kolmansien osapuolien omistus-, tekijän- tai muita oikeuksia, on loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, rikolliseen toimintaan liittyvää, epäsiveellistä, lain tai muutoin hyvän tavan vastaista tai  Sisällöntuottajille, muille Käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle haitallista tai vahingollista tai voi aiheuttaa häiriötä, tukoksia tai muita käyttökatkoksia Palveluun. Käyttäjä vastaa kaikista edellä mainitun kaltaisella toiminnalla aiheuttamistaan vahingoista.

Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Päihteet

Sivustomme vuokra-asuntojen omistajilla on oikeus peruuttaa suoritettu asunnonvaraus palauttamalla varausmaksu kokonaisuudessaan varaajalle jos varaaja näyttää merkkejä päihde- tai alkoholiongelmasta. Jos asunnon omistaja huomaa, että vuokralaisella on päihdeonglema tämä voi olla syynä vuokrasopimuksen välittömään purkuun. Varaaja tai vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksesta/varauksesta itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Merkkejä päihteidenkäytöstä:

 

 • Päihteiden käyttö ei säännönmukaisesti jää yksittäiseksi tapahtumaksi, vaan jatkuu useamman päivän.
 • Arkisten asioiden ja vastuiden laiminlyönti.
 • Krapularyyppyjen tms. päihteiden käyttö heti aamusta, jotta pääsee liikkeelle.
 • Arjen suunnitteleminen niin, että päihteiden käyttö ei vaarannu.
 • Päihteitä käyttävän henkilön muuttuminen (voimakkaat mielialojen muutokset, arvojen muuttuminen, käyttäytymisen selittämättömät muutokset)
 • Usein ongelmaan liittyy sen ehdoton kieltäminen, vaikka seuraukset olisivat jo näkyvillä.

Kuluttajalaki

Espanjan kuluttajalain (Real Decreto Legislativo 1/2007 ) ja muiden täydentävien lakien sekä eurooppalaisten direktiivien ja kansainvälisten yleissopimusten mukaisesti jokainen kuluttaja tai käyttäjä on velvollinen ottamaan palvelutarjoajan huomioon jos palvelusta on käyttäjällä/kuluttajalla valittamista. Kuluttajan/käyttäjän tulee jättää palveluntarjoajalle kirjallinen tiedote valitettavasta palvelun aikana. Sinun on hyvä tietää, että mikä tahansa valheellinen syytös on rangaistava teko ja voi olla rikosoikeudellinen rikos Espanjan lainsäädännön mukaan. Jos et ilmoita tapahtuneesta palveluntarjoajalle palvelun aikana tämä tarkoittaa sitä, että olet tyytyväinen palveluun ja sinulla ei ole syytä valittaa tai syyttää asiasta jälkikäteen yritystä/palveluntarjoajaa.

3. Palvelun omistus- ja tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuksin Espanjan lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet (ml. tekijänoikeudet) ovat Asunnot.jaaespanjaan.com:illa. Asunnot.jaaespanjaan.com pidättää itsellään kaikki oikeudet Palvelun sisältöön, ellei Palvelussa ole toisin mainittu.

Käyttäjä on tietoinen siitä, että Palvelun ja sen osien omistusoikeudet sekä tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet ovat Jaaespanjaan.comilla ja ettei Käyttäjälle siirry mitään muita oikeuksia kuin näissä ehdoissa mainitut käyttöoikeudet.

4. Linkitys Palveluun

Käyttäjällä on oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun pääsivulle www.asunnot.jaaespanjaan.com tai sen sisältöön.

5. Ilmoituksen julkaiseminen Palvelussa 

Käyttäjän ilmoitus pyritään julkaisemaan Palvelussa mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus julkaista Käyttäjän ilmoitus myös Palvelun muussa kuin siinä osiossa, jossa ilmoitus on alun perin julkaistu sekä Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyölehdissä ja niiden verkkopalveluissa ja muissa. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus käyttää ilmoitusta vapaasti markkinoinnissaan jakelu- ja/tai toteutustavasta riippumatta.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus olla julkaisematta ilmoitusta tai muokata sitä, jos se katsoo, että ilmoitus on harhaanjohtava tai loukkaava, sisältää asiaankuulumatonta aineistoa, on näiden Käyttöehtojen vastainen tai ei muusta syystä kelpaa julkaistavaksi Palvelussa.

6. Palvelun osia koskevia erityisehtoja

Asunnon myynti-ilmoitus

Palvelu sisältää tietoja asunnoista, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä joko yksityisten tahojen tai Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyökumppanien toimesta. Ilmoitusajan päätyttyä Palveluun voi jäädä näkyviin rajattu määrä kohteen tietoja, kuten asunnon perustiedot, hintatiedot sekä talon ja tontin tiedot.

Karttapalvelu 

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa kartta- ja reittipalvelun virheettömyyttä. Huolimatta siitä, että kartta-aineistoja päivitetään jatkuvasti, voi kartta-aineistossa olla puutteita tai virheitä.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa kartta- ja reittipalvelussa mahdollisesti olevien puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Asunnot–osio

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa Asunnot–osion tietojen tai aineiston virheettömyyttä, eikä vastaa mahdollisten puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Käyttäjä myöntää Asunnot.jaaespanjaan.comille oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka Käyttäjä on itse laatinut. Käyttäjä on Espanjan lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa kommenttiensa sisällöstä.

7. Maksulliset palvelut ja laskutus 

Palvelu sisältää sekä maksuttomia että maksullisia osia. Palveluun sisältyvät peruspalvelut ovat Käyttäjille maksuttomia. Maksullisten osien hinnat ja maksuehdot ilmoitetaan kunkin osan kohdalla erikseen. Lisäksi Palvelun kautta voi olla tilattavissa erilaisia maksullisia tuotteita.

Palvelun ylläpitäjä ja Sisällöntuottajat voivat muuttaa Palvelun laskutusperusteita oman harkintansa mukaan, ilmoittamalla siitä Palvelussa tai muulla sopivaksi katsotulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Jos arvonlisävero tai jokin muu Palveluun liittyvä vero tai julkisoikeudellinen maksu tai niitä koskeva viranomaisten soveltamiskäytäntö muuttuu, Palvelun ylläpitäjällä on oikeus välittömästi muuttaa hintoja vastaavasti.

 

 • suomenkielisen tulkin palvelu vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 200€.
 • laillisen vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomen kielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 80€/krt.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • vuokrasuhteen jatkosopimuksen hinta on 100€.
 • sunnuntai- ja pyhäpäivälisä sekä saapumiset 21:00-22:00 90€

Peruspalvelumaksuun sisältyvät neuvottelu vuokranantajan kanssa, lakimiehen tekemä laillinen vuokrasopimus, vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa, suomenkielinen sopimuspohja ja espanjankielisen sopimuksen tulkkaus englannin kielellä sopimuksen allekirjoitusvaiheessa sekä asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan.

 

 • Alle 2kk vuokrausjakso: 250€
 • 2kk-4kk vuokrausjakso 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 •  Yli 4kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran
 • Kesällä aikavälin 1.5-30.8 vuokraukset väh.3kk vain kesälle 400€.

8. Käyttöoikeuden siirtäminen ja lakkaaminen 

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on aina halutessaan oikeus lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain. Asunnot.jaaespanjaan.com ilmoittaa lopettamisesta mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

9. Vastuunrajoitus 

Palvelu ja sen sisältö esitetään sellaisena kuin se on ja Käyttäjä käyttää Asunnot.jaaespanjaan.comin ja Sisällöntuottajien tuottamia ja/tai välittämiä palveluja omalla vastuullaan. Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa Palvelun käyttöön liittyvistä tietoturvallisuusriskeistä tai Palvelun sisällön oikeellisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Ellei pakottavasta lain säännöksestä muuta johdu, Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa sellaisesta välittömästä tai välillisestä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka Käyttäjälle tai kolmannelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista Palvelussa tai sen sisällössä.

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Asunnot.jaaespanjaan.comille ja Sisällöntuottajille sekä kolmansille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta Käyttäjän lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden Käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta. Sopijapuolet eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta sopijapuolten toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat yleensä vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

10. Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen viimeistään päivää ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi ja tulinumerosi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaallemme.

11. Muut ehdot

Palvelu sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Asunnot.jaaespanjaan.com vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 

12. Erimielisyyksien ratkaisu

Asunnot.jaaespanjaan.comin [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Cadizin provinssissa Chiclana de la Fronteran oikeustalolla.

Palaute

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse +34 611 295 356. Asunnot.jaaespanjaan.comin suomenkielinen asiakaspalveluosasto palvelee sinua ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan. Muussa tapauksessa voit antaa palautetta sähköpostitse info@finnvilla.com

Voit kääntää alla olevan tekstin esim. https://translate.google.fi/

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

 • asiakkaalta itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.
 • evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

4. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 1. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

5. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti tallennetut tiedot

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, sovelluksen tunnisteen tai laitetunnisteiden avulla.

1. Evästeet, Javascript ja palvelinlokit

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen.

Javascriptin ja palvelinlokien avulla voimme kerätä tietoja siitä, miten ja milloin palvelujamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön tarkkuus, laitteen käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä IP-osoite.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi. Tekniikat muun muassa mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja joka kerta uudelleen.

Hyödynnämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palveluidemme kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitataksemme mainonnan tehoa. Voimme kerätä esimerkiksi tietoa markkinointisähköposteista ja uutiskirjeistä selvittääksemme, onko viestit avattu ja onko niiden perusteella tehty toimenpiteitä.

Voimme käyttää sivustojemme käytöstä kerättyä tietoa myös tietylle selaimelle kohdennetun mainonnan tai sisällön tuottamiseen. Voimme luoda kohderyhmäsegmenttejä sen perusteella, millä Internet-sivustoilla tietyt selaimet ovat vierailleet määrätyn ajanjakson aikana. Näille kohderyhmäsegmenteille esitetään niitä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa tai sisältöä. Kohderyhmään kuuluva selain voi esimerkiksi vierailla usein jääkiekkosivustolla ja tulla siten luokitelluksi ”urheilu” -ryhmään.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, käyttävät evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kohdentaakseen mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella.

2. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen.

Joidenkin palveluiden viestinnällisiin osioihin, kuten julkisiin palautteisiin, jää näkyviin käyttäjän nimimerkki ja siihen liittyvä käyttäjän tuottama sisältö myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Lisäksi voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

3. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille?

Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille muissa kuin alla esitetyissä tapauksissa.

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja myös toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Mikäli myymme, ostamme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

Palvelukohtaisten rekisteriselosteiden mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin selvityksiin henkilötietolain mukaisesti.

4. Käytetäänkö sivustoilla evästeitä ja mitä ne ovat? 

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

5. Onko mahdollista, että joku muu taho kerää tietoja verkkovierailustani sivustoilla? 

Palveluissamme voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä, kuten Facebookin tykkää-painike. Esimerkiksi Facebookin yhteisöliitännäisten painikkeet saattavat näkyä osassa palveluitamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan Facebookista. Kun kävijä vierailee palvelussamme, Facebookin yhteisöliitännäinen tunnistaa, että käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, ja tällöin sivu näyttää räätälöidyn sisällön liitännäisessä, ikään kuin käyttäjä olisi sivustolla Facebook.com. Jos käyttäjä ei ole kirjautunut Facebookiin, yhteisöliitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä. Facebook voi kerätä tietoa kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien yksityisyydensuojaa koskevien ehtojensa mukaisesti.

Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

6. Mitä yksityisyydensuojaehtoja sovelletaan käyttäessäni mobiili- tai tablettisovelluksia? 

Mobiilisovelluksiimme, jotka on saatettu käyttäjän saataville esimerkiksi Applen App Storen,  Googlen Playn tai Microsoft Storen kautta, sovelletaan tämän tietosuojalausekkeen lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan ehtoja.

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suoramarkkinointikielto

Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Evästeiden estäminen

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Evästeiden tyhjentäminen

Käyttäjä voi tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan pikemminkin nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

Mainonnan kohdentamisen estäminen

Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, voivat kohdentaa mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella. Mainonnan kohdentamisessa käytetään evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita.

Mikäli käyttäjä ei halua, että nämä kolmannet osapuolet kohdentavat mainontaa käyttäjän kiinnostusalueiden mukaan, käyttäjä voi estää kohdentamisen alempana olevien linkkien kautta. Estämisen jälkeen kävijälle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainonta ei ole kävijän kiinnostusalueiden mukaan valittua.

 

 • Adtechin kohdentamisen voi estää täällä
 • Improve Digitalin kohdentamisen voi estää täällä
 • Googlen kohdentamisen voi estää täällä

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta käyttäjä saa Your Online Choices –sivustolta.

Käyttäjä voi määrittää sovellusten asetuksista löytyvän mainonnan kohdentamisen mahdollistavan datan keruuseen liittyvän vivun tai valinnan pois päältä. Tämä keskeyttää laitteen yksilöivän tunnisteen lähettämisen ja sovelluksen käyttötiedon käyttämisen mainonnan kohdentamista varten.

8. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

9. Mihin voin ottaa yhteyttä? 

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut sekä mahdolliset mainonnan kohdentamiseen liittyvät reklamaatiot myös osoitteeseen: info@finnvilla.com

ASUNNOT.JAAESPANJAAN.COM SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Asunnot.jaaespanjaan.com:in (jäljempänä ”jaaespanjaan.com”) tuottaman ja ylläpitämän, pääasiallisesti osoitteessa www.asunnot.jaaespanjaan.com -verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”). Palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin (jäljempänä ”Käyttöehdot”) ja sitoutuu noudattamaan niitä kaikessa Palvelun käytössä.

Rekisteröityessään Palveluun tai antaessaan muuten suostumuksellaan Asunnot.jaaespanjaan.com:ille henkilötietoja tulee Käyttäjästä Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakas ja Käyttäjän tiedot rekisteröidään Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakasrekisteriin. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus halutessaan muuttaa aikaisemmin vapaassa käytössä olleita Palvelun osia rekisteröitymistä edellyttäviksi tai päinvastoin.

Palvelu koostuu useiden eri sisällöntuottajien (jäljempänä ”Sisällöntuottajat”) Palveluun toimittamasta sisällöstä. Palvelun ylläpitäjänä toimii Asunnot.jaaespanjaan.com.

1. Asunnot.jaaespanjaan.comin tehtävät ja vastuu Palvelusta  

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on kuitenkin oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Asunnot.jaaespanjaan.com ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita Palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä se takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi.

Asunnot.jaaespanjaan.com:illa ja Sisällöntuottajilla on lisäksi oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä, rakennetta ja ulkoasua, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, käsikirjojen ja muun dokumentoinnin sisältöä, palveluaikoja sekä muita Palvelun osia. Asunnot.jaaespanjaan.com pyrkii, silloin kun se on kohtuudella mahdollista, tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, Käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista Käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa Palvelun sisällöstä (mukaan lukien linkit kolmansien tahojen verkkosivuille) tai sen oikeellisuudesta. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on oikeus olla julkaisematta tai poistaa Palvelusta aineisto, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista Asunnot.jaaespanjaan.comille, käyttäjille tai kolmannelle taholle.

2. Käyttäjän vastuut ja velvoitteet 

Käyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen ja muiden Palvelua tai sen yksittäisiä osia koskevien ehtojen mukaisesti.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palvelussa julkaisemaansa materiaaliin sekä muuhun aineistoon, jonka hän lähettää, välittää tai tallentaa Palveluun ja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä (esimerkiksi linkittämällä) Palvelun kautta aineistoa tai viestejä, joka rikkoo kolmansien osapuolien omistus-, tekijän- tai muita oikeuksia, on loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, rikolliseen toimintaan liittyvää, epäsiveellistä, lain tai muutoin hyvän tavan vastaista tai  Sisällöntuottajille, muille Käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle haitallista tai vahingollista tai voi aiheuttaa häiriötä, tukoksia tai muita käyttökatkoksia Palveluun. Käyttäjä vastaa kaikista edellä mainitun kaltaisella toiminnalla aiheuttamistaan vahingoista.

Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Päihteet

Sivustomme vuokra-asuntojen omistajilla on oikeus peruuttaa suoritettu asunnonvaraus palauttamalla varausmaksu kokonaisuudessaan varaajalle jos varaaja näyttää merkkejä päihde- tai alkoholiongelmasta. Jos asunnon omistaja huomaa, että vuokralaisella on päihdeonglema tämä voi olla syynä vuokrasopimuksen välittömään purkuun. Varaaja tai vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksesta/varauksesta itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Merkkejä päihteidenkäytöstä:

 

 • Päihteiden käyttö ei säännönmukaisesti jää yksittäiseksi tapahtumaksi, vaan jatkuu useamman päivän.
 • Arkisten asioiden ja vastuiden laiminlyönti.
 • Krapularyyppyjen tms. päihteiden käyttö heti aamusta, jotta pääsee liikkeelle.
 • Arjen suunnitteleminen niin, että päihteiden käyttö ei vaarannu.
 • Päihteitä käyttävän henkilön muuttuminen (voimakkaat mielialojen muutokset, arvojen muuttuminen, käyttäytymisen selittämättömät muutokset)
 • Usein ongelmaan liittyy sen ehdoton kieltäminen, vaikka seuraukset olisivat jo näkyvillä.

Kuluttajalaki

Espanjan kuluttajalain (Real Decreto Legislativo 1/2007 ) ja muiden täydentävien lakien sekä eurooppalaisten direktiivien ja kansainvälisten yleissopimusten mukaisesti jokainen kuluttaja tai käyttäjä on velvollinen ottamaan palvelutarjoajan huomioon jos palvelusta on käyttäjällä/kuluttajalla valittamista. Kuluttajan/käyttäjän tulee jättää palveluntarjoajalle kirjallinen tiedote valitettavasta palvelun aikana. Sinun on hyvä tietää, että mikä tahansa valheellinen syytös on rangaistava teko ja voi olla rikosoikeudellinen rikos Espanjan lainsäädännön mukaan. Jos et ilmoita tapahtuneesta palveluntarjoajalle palvelun aikana tämä tarkoittaa sitä, että olet tyytyväinen palveluun ja sinulla ei ole syytä valittaa tai syyttää asiasta jälkikäteen yritystä/palveluntarjoajaa.

3. Palvelun omistus- ja tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuksin Espanjan lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet (ml. tekijänoikeudet) ovat Asunnot.jaaespanjaan.com:illa. Asunnot.jaaespanjaan.com pidättää itsellään kaikki oikeudet Palvelun sisältöön, ellei Palvelussa ole toisin mainittu.

Käyttäjä on tietoinen siitä, että Palvelun ja sen osien omistusoikeudet sekä tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet ovat Jaaespanjaan.comilla ja ettei Käyttäjälle siirry mitään muita oikeuksia kuin näissä ehdoissa mainitut käyttöoikeudet.

4. Linkitys Palveluun

Käyttäjällä on oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun pääsivulle www.asunnot.jaaespanjaan.com tai sen sisältöön.

5. Ilmoituksen julkaiseminen Palvelussa 

Käyttäjän ilmoitus pyritään julkaisemaan Palvelussa mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus julkaista Käyttäjän ilmoitus myös Palvelun muussa kuin siinä osiossa, jossa ilmoitus on alun perin julkaistu sekä Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyölehdissä ja niiden verkkopalveluissa ja muissa. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus käyttää ilmoitusta vapaasti markkinoinnissaan jakelu- ja/tai toteutustavasta riippumatta.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus olla julkaisematta ilmoitusta tai muokata sitä, jos se katsoo, että ilmoitus on harhaanjohtava tai loukkaava, sisältää asiaankuulumatonta aineistoa, on näiden Käyttöehtojen vastainen tai ei muusta syystä kelpaa julkaistavaksi Palvelussa.

6. Palvelun osia koskevia erityisehtoja

Asunnon myynti-ilmoitus

Palvelu sisältää tietoja asunnoista, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä joko yksityisten tahojen tai Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyökumppanien toimesta. Ilmoitusajan päätyttyä Palveluun voi jäädä näkyviin rajattu määrä kohteen tietoja, kuten asunnon perustiedot, hintatiedot sekä talon ja tontin tiedot.

Karttapalvelu 

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa kartta- ja reittipalvelun virheettömyyttä. Huolimatta siitä, että kartta-aineistoja päivitetään jatkuvasti, voi kartta-aineistossa olla puutteita tai virheitä.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa kartta- ja reittipalvelussa mahdollisesti olevien puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Asunnot–osio

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa Asunnot–osion tietojen tai aineiston virheettömyyttä, eikä vastaa mahdollisten puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Käyttäjä myöntää Asunnot.jaaespanjaan.comille oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka Käyttäjä on itse laatinut. Käyttäjä on Espanjan lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa kommenttiensa sisällöstä.

7. Maksulliset palvelut ja laskutus 

Palvelu sisältää sekä maksuttomia että maksullisia osia. Palveluun sisältyvät peruspalvelut ovat Käyttäjille maksuttomia. Maksullisten osien hinnat ja maksuehdot ilmoitetaan kunkin osan kohdalla erikseen. Lisäksi Palvelun kautta voi olla tilattavissa erilaisia maksullisia tuotteita.

Palvelun ylläpitäjä ja Sisällöntuottajat voivat muuttaa Palvelun laskutusperusteita oman harkintansa mukaan, ilmoittamalla siitä Palvelussa tai muulla sopivaksi katsotulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Jos arvonlisävero tai jokin muu Palveluun liittyvä vero tai julkisoikeudellinen maksu tai niitä koskeva viranomaisten soveltamiskäytäntö muuttuu, Palvelun ylläpitäjällä on oikeus välittömästi muuttaa hintoja vastaavasti.

 

 • suomenkielisen tulkin palvelu vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 200€.
 • laillisen vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomen kielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 80€/krt.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • vuokrasuhteen jatkosopimuksen hinta on 100€.
 • sunnuntai- ja pyhäpäivälisä sekä saapumiset 21:00-22:00 90€

Peruspalvelumaksuun sisältyvät neuvottelu vuokranantajan kanssa, lakimiehen tekemä laillinen vuokrasopimus, vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa, suomenkielinen sopimuspohja ja espanjankielisen sopimuksen tulkkaus englannin kielellä sopimuksen allekirjoitusvaiheessa sekä asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan.

 

 • Alle 2kk vuokrausjakso: 250€
 • 2kk-4kk vuokrausjakso 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 •  Yli 4kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran
 • Kesällä aikavälin 1.5-30.8 vuokraukset väh.3kk vain kesälle 400€.

8. Käyttöoikeuden siirtäminen ja lakkaaminen 

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on aina halutessaan oikeus lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain. Asunnot.jaaespanjaan.com ilmoittaa lopettamisesta mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

9. Vastuunrajoitus 

Palvelu ja sen sisältö esitetään sellaisena kuin se on ja Käyttäjä käyttää Asunnot.jaaespanjaan.comin ja Sisällöntuottajien tuottamia ja/tai välittämiä palveluja omalla vastuullaan. Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa Palvelun käyttöön liittyvistä tietoturvallisuusriskeistä tai Palvelun sisällön oikeellisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Ellei pakottavasta lain säännöksestä muuta johdu, Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa sellaisesta välittömästä tai välillisestä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka Käyttäjälle tai kolmannelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista Palvelussa tai sen sisällössä.

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Asunnot.jaaespanjaan.comille ja Sisällöntuottajille sekä kolmansille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta Käyttäjän lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden Käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta. Sopijapuolet eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta sopijapuolten toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat yleensä vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

10. Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen viimeistään päivää ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi ja tulinumerosi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaallemme.

11. Muut ehdot

Palvelu sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Asunnot.jaaespanjaan.com vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 

12. Erimielisyyksien ratkaisu

Asunnot.jaaespanjaan.comin [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Cadizin provinssissa Chiclana de la Fronteran oikeustalolla.

Palaute

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse +34 611 295 356. Asunnot.jaaespanjaan.comin suomenkielinen asiakaspalveluosasto palvelee sinua ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan. Muussa tapauksessa voit antaa palautetta sähköpostitse info@finnvilla.com

Voit kääntää alla olevan tekstin esim. https://translate.google.fi/

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

 • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, kuten nimimerkki ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus, ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli.
 • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot sekä peruutustiedot.
 • viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot,
 • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot.
 • tiedot jätetyistä ilmoituksista · mahdolliset luvat ja suostumukset.

3. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

 • asiakkaalta itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.
 • evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

4. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 1. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

5. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti tallennetut tiedot

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, sovelluksen tunnisteen tai laitetunnisteiden avulla.

1. Evästeet, Javascript ja palvelinlokit

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen.

Javascriptin ja palvelinlokien avulla voimme kerätä tietoja siitä, miten ja milloin palvelujamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön tarkkuus, laitteen käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä IP-osoite.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi. Tekniikat muun muassa mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja joka kerta uudelleen.

Hyödynnämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palveluidemme kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitataksemme mainonnan tehoa. Voimme kerätä esimerkiksi tietoa markkinointisähköposteista ja uutiskirjeistä selvittääksemme, onko viestit avattu ja onko niiden perusteella tehty toimenpiteitä.

Voimme käyttää sivustojemme käytöstä kerättyä tietoa myös tietylle selaimelle kohdennetun mainonnan tai sisällön tuottamiseen. Voimme luoda kohderyhmäsegmenttejä sen perusteella, millä Internet-sivustoilla tietyt selaimet ovat vierailleet määrätyn ajanjakson aikana. Näille kohderyhmäsegmenteille esitetään niitä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa tai sisältöä. Kohderyhmään kuuluva selain voi esimerkiksi vierailla usein jääkiekkosivustolla ja tulla siten luokitelluksi ”urheilu” -ryhmään.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, käyttävät evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kohdentaakseen mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella.

2. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen.

Joidenkin palveluiden viestinnällisiin osioihin, kuten julkisiin palautteisiin, jää näkyviin käyttäjän nimimerkki ja siihen liittyvä käyttäjän tuottama sisältö myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Lisäksi voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

3. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille?

Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille muissa kuin alla esitetyissä tapauksissa.

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja myös toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Mikäli myymme, ostamme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

Palvelukohtaisten rekisteriselosteiden mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin selvityksiin henkilötietolain mukaisesti.

4. Käytetäänkö sivustoilla evästeitä ja mitä ne ovat? 

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

5. Onko mahdollista, että joku muu taho kerää tietoja verkkovierailustani sivustoilla? 

Palveluissamme voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä, kuten Facebookin tykkää-painike. Esimerkiksi Facebookin yhteisöliitännäisten painikkeet saattavat näkyä osassa palveluitamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan Facebookista. Kun kävijä vierailee palvelussamme, Facebookin yhteisöliitännäinen tunnistaa, että käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, ja tällöin sivu näyttää räätälöidyn sisällön liitännäisessä, ikään kuin käyttäjä olisi sivustolla Facebook.com. Jos käyttäjä ei ole kirjautunut Facebookiin, yhteisöliitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä. Facebook voi kerätä tietoa kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien yksityisyydensuojaa koskevien ehtojensa mukaisesti.

Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

6. Mitä yksityisyydensuojaehtoja sovelletaan käyttäessäni mobiili- tai tablettisovelluksia? 

Mobiilisovelluksiimme, jotka on saatettu käyttäjän saataville esimerkiksi Applen App Storen,  Googlen Playn tai Microsoft Storen kautta, sovelletaan tämän tietosuojalausekkeen lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan ehtoja.

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suoramarkkinointikielto

Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Evästeiden estäminen

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Evästeiden tyhjentäminen

Käyttäjä voi tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan pikemminkin nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

Mainonnan kohdentamisen estäminen

Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, voivat kohdentaa mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella. Mainonnan kohdentamisessa käytetään evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita.

Mikäli käyttäjä ei halua, että nämä kolmannet osapuolet kohdentavat mainontaa käyttäjän kiinnostusalueiden mukaan, käyttäjä voi estää kohdentamisen alempana olevien linkkien kautta. Estämisen jälkeen kävijälle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainonta ei ole kävijän kiinnostusalueiden mukaan valittua.

 

 • Adtechin kohdentamisen voi estää täällä
 • Improve Digitalin kohdentamisen voi estää täällä
 • Googlen kohdentamisen voi estää täällä

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta käyttäjä saa Your Online Choices –sivustolta.

Käyttäjä voi määrittää sovellusten asetuksista löytyvän mainonnan kohdentamisen mahdollistavan datan keruuseen liittyvän vivun tai valinnan pois päältä. Tämä keskeyttää laitteen yksilöivän tunnisteen lähettämisen ja sovelluksen käyttötiedon käyttämisen mainonnan kohdentamista varten.

8. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

9. Mihin voin ottaa yhteyttä? 

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut sekä mahdolliset mainonnan kohdentamiseen liittyvät reklamaatiot myös osoitteeseen: info@finnvilla.com

ASUNNOT.JAAESPANJAAN.COM SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Asunnot.jaaespanjaan.com:in (jäljempänä ”jaaespanjaan.com”) tuottaman ja ylläpitämän, pääasiallisesti osoitteessa www.asunnot.jaaespanjaan.com -verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”). Palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin (jäljempänä ”Käyttöehdot”) ja sitoutuu noudattamaan niitä kaikessa Palvelun käytössä.

Rekisteröityessään Palveluun tai antaessaan muuten suostumuksellaan Asunnot.jaaespanjaan.com:ille henkilötietoja tulee Käyttäjästä Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakas ja Käyttäjän tiedot rekisteröidään Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakasrekisteriin. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus halutessaan muuttaa aikaisemmin vapaassa käytössä olleita Palvelun osia rekisteröitymistä edellyttäviksi tai päinvastoin.

Palvelu koostuu useiden eri sisällöntuottajien (jäljempänä ”Sisällöntuottajat”) Palveluun toimittamasta sisällöstä. Palvelun ylläpitäjänä toimii Asunnot.jaaespanjaan.com.

1. Asunnot.jaaespanjaan.comin tehtävät ja vastuu Palvelusta  

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on kuitenkin oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Asunnot.jaaespanjaan.com ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita Palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä se takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi.

Asunnot.jaaespanjaan.com:illa ja Sisällöntuottajilla on lisäksi oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä, rakennetta ja ulkoasua, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, käsikirjojen ja muun dokumentoinnin sisältöä, palveluaikoja sekä muita Palvelun osia. Asunnot.jaaespanjaan.com pyrkii, silloin kun se on kohtuudella mahdollista, tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, Käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista Käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa Palvelun sisällöstä (mukaan lukien linkit kolmansien tahojen verkkosivuille) tai sen oikeellisuudesta. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on oikeus olla julkaisematta tai poistaa Palvelusta aineisto, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista Asunnot.jaaespanjaan.comille, käyttäjille tai kolmannelle taholle.

2. Käyttäjän vastuut ja velvoitteet 

Käyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen ja muiden Palvelua tai sen yksittäisiä osia koskevien ehtojen mukaisesti.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palvelussa julkaisemaansa materiaaliin sekä muuhun aineistoon, jonka hän lähettää, välittää tai tallentaa Palveluun ja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä (esimerkiksi linkittämällä) Palvelun kautta aineistoa tai viestejä, joka rikkoo kolmansien osapuolien omistus-, tekijän- tai muita oikeuksia, on loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, rikolliseen toimintaan liittyvää, epäsiveellistä, lain tai muutoin hyvän tavan vastaista tai  Sisällöntuottajille, muille Käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle haitallista tai vahingollista tai voi aiheuttaa häiriötä, tukoksia tai muita käyttökatkoksia Palveluun. Käyttäjä vastaa kaikista edellä mainitun kaltaisella toiminnalla aiheuttamistaan vahingoista.

Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Päihteet

Sivustomme vuokra-asuntojen omistajilla on oikeus peruuttaa suoritettu asunnonvaraus palauttamalla varausmaksu kokonaisuudessaan varaajalle jos varaaja näyttää merkkejä päihde- tai alkoholiongelmasta. Jos asunnon omistaja huomaa, että vuokralaisella on päihdeonglema tämä voi olla syynä vuokrasopimuksen välittömään purkuun. Varaaja tai vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksesta/varauksesta itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Merkkejä päihteidenkäytöstä:

 

 • Päihteiden käyttö ei säännönmukaisesti jää yksittäiseksi tapahtumaksi, vaan jatkuu useamman päivän.
 • Arkisten asioiden ja vastuiden laiminlyönti.
 • Krapularyyppyjen tms. päihteiden käyttö heti aamusta, jotta pääsee liikkeelle.
 • Arjen suunnitteleminen niin, että päihteiden käyttö ei vaarannu.
 • Päihteitä käyttävän henkilön muuttuminen (voimakkaat mielialojen muutokset, arvojen muuttuminen, käyttäytymisen selittämättömät muutokset)
 • Usein ongelmaan liittyy sen ehdoton kieltäminen, vaikka seuraukset olisivat jo näkyvillä.

Kuluttajalaki

Espanjan kuluttajalain (Real Decreto Legislativo 1/2007 ) ja muiden täydentävien lakien sekä eurooppalaisten direktiivien ja kansainvälisten yleissopimusten mukaisesti jokainen kuluttaja tai käyttäjä on velvollinen ottamaan palvelutarjoajan huomioon jos palvelusta on käyttäjällä/kuluttajalla valittamista. Kuluttajan/käyttäjän tulee jättää palveluntarjoajalle kirjallinen tiedote valitettavasta palvelun aikana. Sinun on hyvä tietää, että mikä tahansa valheellinen syytös on rangaistava teko ja voi olla rikosoikeudellinen rikos Espanjan lainsäädännön mukaan. Jos et ilmoita tapahtuneesta palveluntarjoajalle palvelun aikana tämä tarkoittaa sitä, että olet tyytyväinen palveluun ja sinulla ei ole syytä valittaa tai syyttää asiasta jälkikäteen yritystä/palveluntarjoajaa.

3. Palvelun omistus- ja tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuksin Espanjan lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet (ml. tekijänoikeudet) ovat Asunnot.jaaespanjaan.com:illa. Asunnot.jaaespanjaan.com pidättää itsellään kaikki oikeudet Palvelun sisältöön, ellei Palvelussa ole toisin mainittu.

Käyttäjä on tietoinen siitä, että Palvelun ja sen osien omistusoikeudet sekä tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet ovat Jaaespanjaan.comilla ja ettei Käyttäjälle siirry mitään muita oikeuksia kuin näissä ehdoissa mainitut käyttöoikeudet.

4. Linkitys Palveluun

Käyttäjällä on oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun pääsivulle www.asunnot.jaaespanjaan.com tai sen sisältöön.

5. Ilmoituksen julkaiseminen Palvelussa 

Käyttäjän ilmoitus pyritään julkaisemaan Palvelussa mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus julkaista Käyttäjän ilmoitus myös Palvelun muussa kuin siinä osiossa, jossa ilmoitus on alun perin julkaistu sekä Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyölehdissä ja niiden verkkopalveluissa ja muissa. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus käyttää ilmoitusta vapaasti markkinoinnissaan jakelu- ja/tai toteutustavasta riippumatta.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus olla julkaisematta ilmoitusta tai muokata sitä, jos se katsoo, että ilmoitus on harhaanjohtava tai loukkaava, sisältää asiaankuulumatonta aineistoa, on näiden Käyttöehtojen vastainen tai ei muusta syystä kelpaa julkaistavaksi Palvelussa.

6. Palvelun osia koskevia erityisehtoja

Asunnon myynti-ilmoitus

Palvelu sisältää tietoja asunnoista, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä joko yksityisten tahojen tai Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyökumppanien toimesta. Ilmoitusajan päätyttyä Palveluun voi jäädä näkyviin rajattu määrä kohteen tietoja, kuten asunnon perustiedot, hintatiedot sekä talon ja tontin tiedot.

Karttapalvelu 

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa kartta- ja reittipalvelun virheettömyyttä. Huolimatta siitä, että kartta-aineistoja päivitetään jatkuvasti, voi kartta-aineistossa olla puutteita tai virheitä.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa kartta- ja reittipalvelussa mahdollisesti olevien puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Asunnot–osio

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa Asunnot–osion tietojen tai aineiston virheettömyyttä, eikä vastaa mahdollisten puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Käyttäjä myöntää Asunnot.jaaespanjaan.comille oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka Käyttäjä on itse laatinut. Käyttäjä on Espanjan lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa kommenttiensa sisällöstä.

7. Maksulliset palvelut ja laskutus 

Palvelu sisältää sekä maksuttomia että maksullisia osia. Palveluun sisältyvät peruspalvelut ovat Käyttäjille maksuttomia. Maksullisten osien hinnat ja maksuehdot ilmoitetaan kunkin osan kohdalla erikseen. Lisäksi Palvelun kautta voi olla tilattavissa erilaisia maksullisia tuotteita.

Palvelun ylläpitäjä ja Sisällöntuottajat voivat muuttaa Palvelun laskutusperusteita oman harkintansa mukaan, ilmoittamalla siitä Palvelussa tai muulla sopivaksi katsotulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Jos arvonlisävero tai jokin muu Palveluun liittyvä vero tai julkisoikeudellinen maksu tai niitä koskeva viranomaisten soveltamiskäytäntö muuttuu, Palvelun ylläpitäjällä on oikeus välittömästi muuttaa hintoja vastaavasti.

 

 • suomenkielisen tulkin palvelu vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 200€.
 • laillisen vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomen kielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 80€/krt.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • vuokrasuhteen jatkosopimuksen hinta on 100€.
 • sunnuntai- ja pyhäpäivälisä sekä saapumiset 21:00-22:00 90€

Peruspalvelumaksuun sisältyvät neuvottelu vuokranantajan kanssa, lakimiehen tekemä laillinen vuokrasopimus, vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa, suomenkielinen sopimuspohja ja espanjankielisen sopimuksen tulkkaus englannin kielellä sopimuksen allekirjoitusvaiheessa sekä asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan.

 

 • Alle 2kk vuokrausjakso: 250€
 • 2kk-4kk vuokrausjakso 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 •  Yli 4kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran
 • Kesällä aikavälin 1.5-30.8 vuokraukset väh.3kk vain kesälle 400€.

8. Käyttöoikeuden siirtäminen ja lakkaaminen 

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on aina halutessaan oikeus lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain. Asunnot.jaaespanjaan.com ilmoittaa lopettamisesta mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

9. Vastuunrajoitus 

Palvelu ja sen sisältö esitetään sellaisena kuin se on ja Käyttäjä käyttää Asunnot.jaaespanjaan.comin ja Sisällöntuottajien tuottamia ja/tai välittämiä palveluja omalla vastuullaan. Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa Palvelun käyttöön liittyvistä tietoturvallisuusriskeistä tai Palvelun sisällön oikeellisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Ellei pakottavasta lain säännöksestä muuta johdu, Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa sellaisesta välittömästä tai välillisestä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka Käyttäjälle tai kolmannelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista Palvelussa tai sen sisällössä.

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Asunnot.jaaespanjaan.comille ja Sisällöntuottajille sekä kolmansille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta Käyttäjän lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden Käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta. Sopijapuolet eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta sopijapuolten toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat yleensä vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

10. Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen viimeistään päivää ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi ja tulinumerosi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaallemme.

11. Muut ehdot

Palvelu sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Asunnot.jaaespanjaan.com vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 

12. Erimielisyyksien ratkaisu

Asunnot.jaaespanjaan.comin [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Cadizin provinssissa Chiclana de la Fronteran oikeustalolla.

Palaute

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse +34 611 295 356. Asunnot.jaaespanjaan.comin suomenkielinen asiakaspalveluosasto palvelee sinua ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan. Muussa tapauksessa voit antaa palautetta sähköpostitse info@finnvilla.com

Voit kääntää alla olevan tekstin esim. https://translate.google.fi/

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

1. Rekisterinpitäjä ja rekisteriasioista vastaava henkilö

 • Nimi: Tony Murray
 • Yrityksen nimi: FINNVILLA INVESTMENT GROUP S.L
 • Y-tunnus: CIF/VAT – B72339138
 • Postiosoite: Residencial Al Andalus nro.39, 11130, Chiclana de la Frontera, Cadiz, España

2. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:

 • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, kuten nimimerkki ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus, ikä, sukupuoli, arvo tai ammatti ja äidinkieli.
 • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, asiakaspalautteet ja yhteydenotot sekä peruutustiedot.
 • viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot sekä palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot,
 • asiakkaan mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot.
 • tiedot jätetyistä ilmoituksista · mahdolliset luvat ja suostumukset.

3. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:

 • asiakkaalta itseltään puhelimitse, palautuskortilla, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla.
 • evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

4. Rekisteröidyn oikeudet

Tarkastus- ja oikaisuoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina kohdassa 1. mainittuun osoitteeseen. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 1. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

5. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sähköisesti tallennetut tiedot

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, sovelluksen tunnisteen tai laitetunnisteiden avulla.

1. Evästeet, Javascript ja palvelinlokit

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen.

Javascriptin ja palvelinlokien avulla voimme kerätä tietoja siitä, miten ja milloin palvelujamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön tarkkuus, laitteen käyttöjärjestelmä ja sen versio sekä IP-osoite.

Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi. Tekniikat muun muassa mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja joka kerta uudelleen.

Hyödynnämme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita palveluidemme kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitataksemme mainonnan tehoa. Voimme kerätä esimerkiksi tietoa markkinointisähköposteista ja uutiskirjeistä selvittääksemme, onko viestit avattu ja onko niiden perusteella tehty toimenpiteitä.

Voimme käyttää sivustojemme käytöstä kerättyä tietoa myös tietylle selaimelle kohdennetun mainonnan tai sisällön tuottamiseen. Voimme luoda kohderyhmäsegmenttejä sen perusteella, millä Internet-sivustoilla tietyt selaimet ovat vierailleet määrätyn ajanjakson aikana. Näille kohderyhmäsegmenteille esitetään niitä todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa tai sisältöä. Kohderyhmään kuuluva selain voi esimerkiksi vierailla usein jääkiekkosivustolla ja tulla siten luokitelluksi ”urheilu” -ryhmään.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, käyttävät evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita kohdentaakseen mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella.

2. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen.

Joidenkin palveluiden viestinnällisiin osioihin, kuten julkisiin palautteisiin, jää näkyviin käyttäjän nimimerkki ja siihen liittyvä käyttäjän tuottama sisältö myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Lisäksi voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.

3. Luovutetaanko henkilötietojani kolmansille?

Emme myy, vuokraa tai luovuta tunnistetun käyttäjän henkilötietoja kolmansille muissa kuin alla esitetyissä tapauksissa.

Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja myös toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Mikäli myymme, ostamme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, käyttäjän henkilötietoja voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

Palvelukohtaisten rekisteriselosteiden mukaisesti tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin sekä mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja muihin vastaaviin selvityksiin henkilötietolain mukaisesti.

4. Käytetäänkö sivustoilla evästeitä ja mitä ne ovat? 

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet.

5. Onko mahdollista, että joku muu taho kerää tietoja verkkovierailustani sivustoilla? 

Palveluissamme voi olla käytössä ns. yhteisöliitännäisiä, kuten Facebookin tykkää-painike. Esimerkiksi Facebookin yhteisöliitännäisten painikkeet saattavat näkyä osassa palveluitamme, mutta niiden sisältö tulee suoraan Facebookista. Kun kävijä vierailee palvelussamme, Facebookin yhteisöliitännäinen tunnistaa, että käyttäjä on kirjautuneena Facebookiin, ja tällöin sivu näyttää räätälöidyn sisällön liitännäisessä, ikään kuin käyttäjä olisi sivustolla Facebook.com. Jos käyttäjä ei ole kirjautunut Facebookiin, yhteisöliitännäiset eivät näytä räätälöityä sisältöä. Facebook voi kerätä tietoa kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien yksityisyydensuojaa koskevien ehtojensa mukaisesti.

Palvelumme voivat myös sisältää linkkejä muihin kuin yllä mainittuihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

6. Mitä yksityisyydensuojaehtoja sovelletaan käyttäessäni mobiili- tai tablettisovelluksia? 

Mobiilisovelluksiimme, jotka on saatettu käyttäjän saataville esimerkiksi Applen App Storen,  Googlen Playn tai Microsoft Storen kautta, sovelletaan tämän tietosuojalausekkeen lisäksi myös kyseisen palveluntarjoajan ehtoja.

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Suoramarkkinointikielto

Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Evästeiden estäminen

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.

Evästeiden tyhjentäminen

Käyttäjä voi tyhjentää evästeet selaimen asetuksista. Tyhjentämällä evästeet säännöllisin väliajoin käyttäjä vaihtaa tunnistetta, jonka pohjalta käyttäjästä muodostuu profiili. Evästeiden tyhjentäminen ei kuitenkaan lopeta kokonaan tiedon keruuta, vaan pikemminkin nollaa aikaisempiin käyttäytymistietoihin pohjautuvan profiilin.

Mainonnan kohdentamisen estäminen

Kolmannet osapuolet, kuten mainostajat ja mainosverkostot, voivat kohdentaa mainontaa käyttäjän todennäköisten kiinnostusalueiden perusteella. Mainonnan kohdentamisessa käytetään evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita.

Mikäli käyttäjä ei halua, että nämä kolmannet osapuolet kohdentavat mainontaa käyttäjän kiinnostusalueiden mukaan, käyttäjä voi estää kohdentamisen alempana olevien linkkien kautta. Estämisen jälkeen kävijälle näytetään yhtä paljon mainoksia kuin aikaisemmin, mutta mainonta ei ole kävijän kiinnostusalueiden mukaan valittua.

 

 • Adtechin kohdentamisen voi estää täällä
 • Improve Digitalin kohdentamisen voi estää täällä
 • Googlen kohdentamisen voi estää täällä

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta käyttäjä saa Your Online Choices –sivustolta.

Käyttäjä voi määrittää sovellusten asetuksista löytyvän mainonnan kohdentamisen mahdollistavan datan keruuseen liittyvän vivun tai valinnan pois päältä. Tämä keskeyttää laitteen yksilöivän tunnisteen lähettämisen ja sovelluksen käyttötiedon käyttämisen mainonnan kohdentamista varten.

8. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

9. Mihin voin ottaa yhteyttä? 

Käyttäjä voi lähettää tähän tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut sekä mahdolliset mainonnan kohdentamiseen liittyvät reklamaatiot myös osoitteeseen: info@finnvilla.com

ASUNNOT.JAAESPANJAAN.COM SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Asunnot.jaaespanjaan.com:in (jäljempänä ”jaaespanjaan.com”) tuottaman ja ylläpitämän, pääasiallisesti osoitteessa www.asunnot.jaaespanjaan.com -verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja (jäljempänä ”Käyttöehdot”). Palvelun käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) vakuuttaa tutustuneensa näihin käyttöehtoihin (jäljempänä ”Käyttöehdot”) ja sitoutuu noudattamaan niitä kaikessa Palvelun käytössä.

Rekisteröityessään Palveluun tai antaessaan muuten suostumuksellaan Asunnot.jaaespanjaan.com:ille henkilötietoja tulee Käyttäjästä Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakas ja Käyttäjän tiedot rekisteröidään Asunnot.jaaespanjaan.com:in asiakasrekisteriin. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus halutessaan muuttaa aikaisemmin vapaassa käytössä olleita Palvelun osia rekisteröitymistä edellyttäviksi tai päinvastoin.

Palvelu koostuu useiden eri sisällöntuottajien (jäljempänä ”Sisällöntuottajat”) Palveluun toimittamasta sisällöstä. Palvelun ylläpitäjänä toimii Asunnot.jaaespanjaan.com.

1. Asunnot.jaaespanjaan.comin tehtävät ja vastuu Palvelusta  

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on kuitenkin oikeus ottaa Palvelu tai sen osa tilapäisesti pois käytöstä huollon, laitteistoasennuksen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden, järjestelmän liiallisen kuormituksen tai muun välttämättömän syyn vuoksi. Asunnot.jaaespanjaan.com ei anna mitään suoranaisia tai välillisiä takuita Palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä se takaa, että Palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi.

Asunnot.jaaespanjaan.com:illa ja Sisällöntuottajilla on lisäksi oikeus parantaa ja kaikin tavoin muuttaa Palvelun sisältöä, rakennetta ja ulkoasua, sen tuote- ja tietokantavalikoimaa, ohjelmistoja, laitteistoja, käsikirjojen ja muun dokumentoinnin sisältöä, palveluaikoja sekä muita Palvelun osia. Asunnot.jaaespanjaan.com pyrkii, silloin kun se on kohtuudella mahdollista, tiedottamaan Palvelussa tapahtuvista, Käyttäjän kannalta oleellisista muutoksista sekä katkoksista Käyttäjälle etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun ne on toteutettu.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa Palvelun sisällöstä (mukaan lukien linkit kolmansien tahojen verkkosivuille) tai sen oikeellisuudesta. Asunnot.jaaespanjaan.com:illa on oikeus olla julkaisematta tai poistaa Palvelusta aineisto, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista Asunnot.jaaespanjaan.comille, käyttäjille tai kolmannelle taholle.

2. Käyttäjän vastuut ja velvoitteet 

Käyttäjä saa henkilökohtaisen oikeuden käyttää Palvelua näiden Käyttöehtojen ja muiden Palvelua tai sen yksittäisiä osia koskevien ehtojen mukaisesti.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palvelussa julkaisemaansa materiaaliin sekä muuhun aineistoon, jonka hän lähettää, välittää tai tallentaa Palveluun ja sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä (esimerkiksi linkittämällä) Palvelun kautta aineistoa tai viestejä, joka rikkoo kolmansien osapuolien omistus-, tekijän- tai muita oikeuksia, on loukkaavaa, solvaavaa, herjaavaa, rikolliseen toimintaan liittyvää, epäsiveellistä, lain tai muutoin hyvän tavan vastaista tai  Sisällöntuottajille, muille Käyttäjille tai kolmannelle osapuolelle haitallista tai vahingollista tai voi aiheuttaa häiriötä, tukoksia tai muita käyttökatkoksia Palveluun. Käyttäjä vastaa kaikista edellä mainitun kaltaisella toiminnalla aiheuttamistaan vahingoista.

Käyttäjä vastaa kaikista Palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Päihteet

Sivustomme vuokra-asuntojen omistajilla on oikeus peruuttaa suoritettu asunnonvaraus palauttamalla varausmaksu kokonaisuudessaan varaajalle jos varaaja näyttää merkkejä päihde- tai alkoholiongelmasta. Jos asunnon omistaja huomaa, että vuokralaisella on päihdeonglema tämä voi olla syynä vuokrasopimuksen välittömään purkuun. Varaaja tai vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksesta/varauksesta itselleen aiheutuvista välittömistä ja välillisistä kuluista.

Merkkejä päihteidenkäytöstä:

 

 • Päihteiden käyttö ei säännönmukaisesti jää yksittäiseksi tapahtumaksi, vaan jatkuu useamman päivän.
 • Arkisten asioiden ja vastuiden laiminlyönti.
 • Krapularyyppyjen tms. päihteiden käyttö heti aamusta, jotta pääsee liikkeelle.
 • Arjen suunnitteleminen niin, että päihteiden käyttö ei vaarannu.
 • Päihteitä käyttävän henkilön muuttuminen (voimakkaat mielialojen muutokset, arvojen muuttuminen, käyttäytymisen selittämättömät muutokset)
 • Usein ongelmaan liittyy sen ehdoton kieltäminen, vaikka seuraukset olisivat jo näkyvillä.

Kuluttajalaki

Espanjan kuluttajalain (Real Decreto Legislativo 1/2007 ) ja muiden täydentävien lakien sekä eurooppalaisten direktiivien ja kansainvälisten yleissopimusten mukaisesti jokainen kuluttaja tai käyttäjä on velvollinen ottamaan palvelutarjoajan huomioon jos palvelusta on käyttäjällä/kuluttajalla valittamista. Kuluttajan/käyttäjän tulee jättää palveluntarjoajalle kirjallinen tiedote valitettavasta palvelun aikana. Sinun on hyvä tietää, että mikä tahansa valheellinen syytös on rangaistava teko ja voi olla rikosoikeudellinen rikos Espanjan lainsäädännön mukaan. Jos et ilmoita tapahtuneesta palveluntarjoajalle palvelun aikana tämä tarkoittaa sitä, että olet tyytyväinen palveluun ja sinulla ei ole syytä valittaa tai syyttää asiasta jälkikäteen yritystä/palveluntarjoajaa.

3. Palvelun omistus- ja tekijänoikeudet

Palvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuksin Espanjan lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Palvelun kaikki oikeudet (ml. tekijänoikeudet) ovat Asunnot.jaaespanjaan.com:illa. Asunnot.jaaespanjaan.com pidättää itsellään kaikki oikeudet Palvelun sisältöön, ellei Palvelussa ole toisin mainittu.

Käyttäjä on tietoinen siitä, että Palvelun ja sen osien omistusoikeudet sekä tekijän-, tavaramerkki- ja muut immateriaalioikeudet ovat Jaaespanjaan.comilla ja ettei Käyttäjälle siirry mitään muita oikeuksia kuin näissä ehdoissa mainitut käyttöoikeudet.

4. Linkitys Palveluun

Käyttäjällä on oikeus sijoittaa omille verkkosivuilleen linkki Palvelun pääsivulle www.asunnot.jaaespanjaan.com tai sen sisältöön.

5. Ilmoituksen julkaiseminen Palvelussa 

Käyttäjän ilmoitus pyritään julkaisemaan Palvelussa mahdollisimman pian ilmoituksen jättämisen jälkeen.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus julkaista Käyttäjän ilmoitus myös Palvelun muussa kuin siinä osiossa, jossa ilmoitus on alun perin julkaistu sekä Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyölehdissä ja niiden verkkopalveluissa ja muissa. Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus käyttää ilmoitusta vapaasti markkinoinnissaan jakelu- ja/tai toteutustavasta riippumatta.

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on oikeus olla julkaisematta ilmoitusta tai muokata sitä, jos se katsoo, että ilmoitus on harhaanjohtava tai loukkaava, sisältää asiaankuulumatonta aineistoa, on näiden Käyttöehtojen vastainen tai ei muusta syystä kelpaa julkaistavaksi Palvelussa.

6. Palvelun osia koskevia erityisehtoja

Asunnon myynti-ilmoitus

Palvelu sisältää tietoja asunnoista, jotka ovat tai ovat olleet myynnissä joko yksityisten tahojen tai Asunnot.jaaespanjaan.comin yhteistyökumppanien toimesta. Ilmoitusajan päätyttyä Palveluun voi jäädä näkyviin rajattu määrä kohteen tietoja, kuten asunnon perustiedot, hintatiedot sekä talon ja tontin tiedot.

Karttapalvelu 

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa kartta- ja reittipalvelun virheettömyyttä. Huolimatta siitä, että kartta-aineistoja päivitetään jatkuvasti, voi kartta-aineistossa olla puutteita tai virheitä.

Asunnot.jaaespanjaan.com ei vastaa kartta- ja reittipalvelussa mahdollisesti olevien puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Asunnot–osio

Asunnot.jaaespanjaan.com ei takaa Asunnot–osion tietojen tai aineiston virheettömyyttä, eikä vastaa mahdollisten puutteiden tai virheiden Käyttäjälle mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista.

Käyttäjä myöntää Asunnot.jaaespanjaan.comille oikeuden muokata, kopioida, julkaista tai olla julkaisematta kokonaan tai osittain sellaista aineistoa, jonka Käyttäjä on itse laatinut. Käyttäjä on Espanjan lain mukaisesti rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa kommenttiensa sisällöstä.

7. Maksulliset palvelut ja laskutus 

Palvelu sisältää sekä maksuttomia että maksullisia osia. Palveluun sisältyvät peruspalvelut ovat Käyttäjille maksuttomia. Maksullisten osien hinnat ja maksuehdot ilmoitetaan kunkin osan kohdalla erikseen. Lisäksi Palvelun kautta voi olla tilattavissa erilaisia maksullisia tuotteita.

Palvelun ylläpitäjä ja Sisällöntuottajat voivat muuttaa Palvelun laskutusperusteita oman harkintansa mukaan, ilmoittamalla siitä Palvelussa tai muulla sopivaksi katsotulla tavalla hyvissä ajoin etukäteen. Jos arvonlisävero tai jokin muu Palveluun liittyvä vero tai julkisoikeudellinen maksu tai niitä koskeva viranomaisten soveltamiskäytäntö muuttuu, Palvelun ylläpitäjällä on oikeus välittömästi muuttaa hintoja vastaavasti.

 

 • suomenkielisen tulkin palvelu vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 200€.
 • laillisen vuokrasopimuksen ehtojen neuvottelu ja käännös suomen kielelle ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä 250€.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus kaukoetäisyydeltä 80€/krt.
 • vuokranantajan ja vuokralaisen välille syntyneiden ongelmien/väärinkäsitysten neuvottelu ja tulkkaus paikanpäällä 300€/kertamaksu.
 • vuokrasuhteen jatkosopimuksen hinta on 100€.
 • sunnuntai- ja pyhäpäivälisä sekä saapumiset 21:00-22:00 90€

Peruspalvelumaksuun sisältyvät neuvottelu vuokranantajan kanssa, lakimiehen tekemä laillinen vuokrasopimus, vuokralaisen vastaanotto asunnolla yhdessä asunnon omistajan kanssa, suomenkielinen sopimuspohja ja espanjankielisen sopimuksen tulkkaus englannin kielellä sopimuksen allekirjoitusvaiheessa sekä asiakaspalvelu koko vuokrausjakson ajan.

 

 • Alle 2kk vuokrausjakso: 250€
 • 2kk-4kk vuokrausjakso 50% 1kk vuokrahinnasta (vähintään 250€).
 •  Yli 4kk vuokrausjaksot aina yhden kuukauden vuokrahinnan verran
 • Kesällä aikavälin 1.5-30.8 vuokraukset väh.3kk vain kesälle 400€.

8. Käyttöoikeuden siirtäminen ja lakkaaminen 

Asunnot.jaaespanjaan.comilla on aina halutessaan oikeus lopettaa Palvelun tarjoaminen kokonaan tai osittain. Asunnot.jaaespanjaan.com ilmoittaa lopettamisesta mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin etukäteen Palvelun välityksellä tai muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

9. Vastuunrajoitus 

Palvelu ja sen sisältö esitetään sellaisena kuin se on ja Käyttäjä käyttää Asunnot.jaaespanjaan.comin ja Sisällöntuottajien tuottamia ja/tai välittämiä palveluja omalla vastuullaan. Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa Palvelun käyttöön liittyvistä tietoturvallisuusriskeistä tai Palvelun sisällön oikeellisuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen. Ellei pakottavasta lain säännöksestä muuta johdu, Asunnot.jaaespanjaan.com ja Sisällöntuottajat eivät vastaa sellaisesta välittömästä tai välillisestä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka Käyttäjälle tai kolmannelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista Palvelussa tai sen sisällössä.

Käyttäjä on velvollinen korvaamaan Asunnot.jaaespanjaan.comille ja Sisällöntuottajille sekä kolmansille aiheutuneen vahingon, joka on seurausta Käyttäjän lain, viranomaisten määräysten ja ohjeiden tai näiden Käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta. Sopijapuolet eivät vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta sopijapuolten toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

 • asuntoportaalissa vuokra- ja myyntikohteiden omistajat mainostavat kohteitaan omilla ehdoillaan.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com valokuvaa ja tarkistaa asunnon kelvollisuuden. Tästä huolimatta asunnoissa voi sisustus jonkin verran muuttua ajan kuluessa. Päivitämme kuvat yleensä vuokralaisen vaihduttua, jotta saisit mahdollisimman realistisen kuvan asunnosta.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei ole vastuussa vuokrakohteessa aiheutuneista vahingoista ennen, jälkeen tai vuokrauksen aikana.
 • Asunnot.jaaespanjaan.com ei myöskään ole vastuussa vuokralaisen ja vuokranantajan välille syntyneistä ongelmista tai erimielisyyksistä johtuen kulttuurierosta, kieliongelmista tai tiedonpuutteesta.
 • jokaisesta vuokrakohteesta löytyy perustarvikkeet asumiseen, kuten keittiötarvikkeet, petivaatteet ja pesukone.

10. Näin varaat kauttamme

Ota yhteyttä asiakaspalveosastoomme sivun alaosassa sijaitsevan asuntotoiveesi-lomakkeen välityksellä. Lähetämme sinulle listan, josta löydät eri asuntovaihtoehtoja.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan ja sähköpostitse asunnot@finnvilla.com ja puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta asunnon omistajalle ja jos omistaja hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse varaustiedot, josta ilmenee asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

Sinun on hyvä muistaa, että vuokranantajat etsivät maksukykyisiä vuokralaisia ja monesti vaativat työtodistuksen, josta ilmenee palkka tai muun todistuksen, josta ilmenee apu- tai eläkerahasi. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa ei yleensä pyydetä todistusta tuloista vaan omistajat toivovat kertamaksua koko vuokrausajalta.

Vuokrantajat monesti vaativat lemmikkitakuun siltä varalta jos lemmikki aiheuttaa tuhoa vuokra-asunnossa. Lemmikkitakuu on yleensä 1kk vuokrahinnan verran tai 50% yhden kuukauden vuokrahinnasta.

Vuokrakohde varataan maksamalla vuokranantajan tilille yleensä 1kk takuuvuokra, mutta takuuvuokran summa riippuu monesti myös vuokrasuhteen kestosta.  Takuuvuokran saa takaisin kun vuokrasopimus päättyy. Tämän jälkeen sinun tulee lähettää meille kuvankaappaus/näyttökuva tilisiirrosta ja me lähetämme sen suoraan vuokrakohteen omistajalle ja muokkaamme asuntomainosta tulevia asiakkaitamme varten.

Lähetämme sinulle sähköpostitse suomenkielisen vuokrasopimuspohjan ja laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen viimeistään päivää ennen tuloasi, näin pääset tutustumaan sopimuksiin ennen allekirjoitushetkeä.

Kun saavut vuokrakohteeseen olemme sinua vastassa yhdessä vuokranantajan kanssa ja tulkkaamme sinulle laillisen espanjankielisen vuokrasopimuksen englannin kielellä.

Tämän jälkeen sinun tulee maksaa vuokranantajalle kuukauden vuokrahinta tai muu sovittu summa sekä meidän palvelumaksumme käteisenä.

Vuokrasopimusta varten sinun tulee lähettää meille sähköpostitse postiosoitteesi Suomessa, kuva passistasi ja tulinumerosi yhdessä varausmaksun kuvakaappauksen/näyttökuvan kanssa.

Katso myös pyhäpäivät Espanjassa, jolloin toimistomme on kiinni.

Sinulla on 24h aikaa varata asunto varaustietojen lähetyksestä. Jos varausta ei tapahdu siirtyy varausoikeus seuraavalle asiakkaallemme.

11. Muut ehdot

Palvelu sisältää linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin. Tällaisiin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen käyttö- ja muita ehtoja, eikä Asunnot.jaaespanjaan.com vastaa sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöstä.

Ennen kun lähetät asuntotoiveesi lue huolellisesti myös seuraavat artikkelit:

 

12. Erimielisyyksien ratkaisu

Asunnot.jaaespanjaan.comin [/Palveluntarjoajan] ja Asiakkaan [/Käyttäjän] väliset mahdolliset erimielisyydet pyritään ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sovintoon, riita ratkaistaan Cadizin provinssissa Chiclana de la Fronteran oikeustalolla.

Palaute

Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse +34 611 295 356. Asunnot.jaaespanjaan.comin suomenkielinen asiakaspalveluosasto palvelee sinua ma-pe 11:00-14:00 ja 17:00-20:00 Espanjan aikaan. Muussa tapauksessa voit antaa palautetta sähköpostitse info@finnvilla.com

Voit kääntää alla olevan tekstin esim. https://translate.google.fi/

Siguiendo la ley española ¨Real Decreto Legislativo 1/2007 ¨ del 16 de noviembre, que aprueba el texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios, y otras leyes complementarias, de acuerdo con las Directivas Europeas y Convenciones Internacionales que regulan dichos beneficios, cada consumidor o usuario está obligado a llamar la atención del proveedor del servicio y dejar un registro escrito de cualquier incidente que ocurra durante el servicio prestado. Se le informa que las reclamaciones de compensación que no se basan en hechos ciertos y verdaderos pueden constituir una ofensa penal según las leyes españolas. Le informamos que si no comunica ningún incidente a la gerencia de la compañía durante el servicio prestado, esto significa que está de acuerdo con todos los servicios prestados, declarando expresamente que no hay motivos para quejarse o reclamar posteriormente a la compañía

Compare Listings