Yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Elli

700 € / kk
Avenida Jesus Cautivo 11, ,
Asuntonumero: 36095
Hinta: 700 € / kk
Makuuhuoneita: 1
Mh: 1
Kylpyhuoneita: 1

Kuvaus

Vapaa alk.1.9.24

Yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Elli

Vuokrattavana yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Elli. Asunnossa on mm. sähköliesi, ilmlämpöpumppu ja vuodesohva. Lähellä on mm. Ewalds kauppa ja Mummola, joista saa suomalaisia eineksiä, tuoreita pullia ja leipää. Hintaan sis. vesi- ja nettikulut. 

  • Olo-/makuuhuoneessa on mm. vuodesohva, kaappi, pieni pöytä, tv, tv-taso, lipasto, parisänky ja yöpöytä sekä ilmalämpöpumppu.
  • keittiössä on mm. uuni, sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin ja ruokailuyksikkö.
  • kylpyhuoneessa on mm. suihkukaappi ja pesukone.

Jos olet kiinnostunut tämän asunnon vuokrauksesta lähetäthän meille yhteydenottolomakkeen sivustomme kautta ja ilmoita meille tämän asuntomainoksen asuntonumero niin pääsemme kysymään asunnon omistajalta vuokrauksen suhteen.

Haluamme muistuttaa, että jokaisesta sivustomme asunnosta löytyy petivaatteet, monesti myös pyyhkeet, astiasto ja siivousvälineitä. Jos asunnosta puuttuu jotain näistä niin silloin vuokranantaja yleensä ostaa tarvittavat.

Asuntonäytöt

Ilmoitamme julkisesti Facebook-sivustollamme asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu vuokranantaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun näissä on vuokralaiset. 

Muut ominaisuudet
Hintaan sisältyvät vesikulut
Hintaan sisältyy wifi
Ilmalämpöpumppu
Jääkaappi
Kalustettu
Keittiö
Kylpyhuone
Lähellä merenrantaa
Lähellä palveluja
Lämmitys ja viilennys
Lemmikkiystävällinen
Liesituuletin
Mikroaaltouuni
Pakastin
Pyykinpesukone
Sähköinen lämminvesivaraaja
Sähköliesi
Suihku
Tuuletin
Uudistettu
Uuni
Vuodesohva

Samankaltaiset ilmoitukset

14
Syksylle 2024

Asunto Bolichessa Fuengirolassa Trinidad

850 € / kk
Vapaa alk.1.10.24 Asunto Bolichessa Fuengirolassa Trinidad Vuokrattavana 1mh uudistettu asunto Bolichessa Fuengirolassa Trinidad. Asunnossa on mm. sähköliesi ja ...
11
22
Keväälle 2025

Asunto Los Bolichesissa Angela

900 € / kk
Vapaa ajalle 1.9.24-30.6.25 Asunto Los Bolichesissa Angela Vuokrattavana todella valoisa 2mh asunto Los Bolichesissa Angela, osittaisilla merinäköaloilla ja mah ...
351 65 m2
27
Keväälle 2024
Heti vapaana

Huoneistohotelli Mediterráneo Real

950 € / kk
Vapaa ajalle 12.4.24-30.6.24 ja 1.9.24-30.9.24 ja alk.1.12.24. Huoneistohotelli Mediterráneo Real 1mh asunto huoneistohotelli Mediterráneo Realissa, rauhallises ...
11 50 m2

Compare Listings

Finnvilla