Asunto Fuengirolan keskustassa BB

850 € / kk
Calle Medina 9 Fuengirola,
Asuntonumero: 32355
Hinta: 850 € / kk
Kiinteistön koko: 46 m2
Makuuhuoneita: 1
Mh: 1
Kylpyhuoneita: 1

Kuvaus

Vapaa alk.15.9.24.

Asunto Fuengirolan keskustassa BB

Vuokrattavana 1mh pohjakerroksen asunto Fuengirolan keskustassa BB. Asunnossa on mm. sähköliesi, uuni, tuuletinlamppu ja ilmalämpöpumppu sekä patio/sisäterassi, johon on pääsy olohuoneesta ja makuuhuoneesta. Lähellä on kävelymatkan päässä merenranta n.150m, McDonalds ja keskustan palvelut sekä pysäkit. Hintaan sis. wifi.

  • olohuoneessa on mm. vuodesohva, hylly, tv, ruokailuyksikkö ja ilmalämpöpumppu sekä pääsy patiolle.
  • keittiössä on mm. sähköliesi, uuni, mikroaaltouuni, pesukone ja jääkaappipakastin.
  • makuuhuoneessa on mm. parisänky, vaatekaappi, lipasto, yöpöydät, tuuletinlamppu ja kylpyhuone. Pääsy patiolle samasta huoneesta.
  • kylpyhuoneessa on mm. kylpyamme.
  • mahdollisuus vuokrata varasto 50€/kk.

Kyseessä on identtinen asunto, joka on kuvissa, mutta tässä pohjakerroksen asunnossa on sisäpatio josta on mainoksen viimeiset kuvat.

Jos olet kiinnostunut tämän asunnon vuokrauksesta lähetäthän meille yhteydenottolomakkeen sivustomme kautta ja ilmoita meille tämän asuntomainoksen asuntonumero niin pääsemme kysymään asunnon omistajalta vuokrauksen suhteen.

Haluamme muistuttaa, että jokaisesta sivustomme asunnosta löytyy petivaatteet, monesti myös pyyhkeet, astiasto ja siivousvälineitä. Jos asunnosta puuttuu jotain näistä niin silloin vuokranantaja yleensä ostaa tarvittavat.

Asuntonäytöt

Ilmoitamme julkisesti Facebook-sivustollamme asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu vuokranantaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun näissä on vuokralaiset. 

Muut ominaisuudet
Hintaan sisältyy wifi
Ilmalämpöpumppu
Jääkaappi
Kalustettu
Keittiö
Kylpyhuone
Lähellä merenrantaa
Lähellä palveluja
Lämmitys ja viilennys
Liesituuletin
Mikroaaltouuni
Pakastin
Pyykinpesukone
Sähköliesi
Uudistettu
Uuni
Vuodesohva

Samankaltaiset ilmoitukset

24
Keväälle 2025

Rivitalo Fuengirolassa Plaza Chinorros

900 € / kk
Vapaa alk.1.10.24 Rivitalo Fuengirolassa Plaza Chinorros Vuokrattavana Fuengirolan keskustassa 1mh rivitalo Fuengirolassa Plaza Chinorros. Tässä ihanassa rivita ...
11 75 m2
22
Keväälle 2025

Asunto Fuengirolan keskustassa Alemania

900 € /kk
Vapaa ajalle 1.9.24-30.6.25, omistaja toivoo väh. 6kk vuokrausta. Asunto Fuengirolan keskustassa Alemania Vuokrattavana 2mh asunto Fuengirolan keskustassa Alema ...
21 70 m2

Compare Listings

Finnvilla