Duplex kattohuoneisto Benalmadenassa Xanit

1.200 € / kk
Avenida de los Argonautas 17 Benalmádena, Málaga, ,
Vuokrattu
Asuntonumero: 25413
Hinta: 1.200 € / kk
Kiinteistön koko: 190 m2
Mh: 2
Kylpyhuoneita: 2

Kuvaus

Vuokrattu pidempiaikaisesti väh. 1.5.27 saakka.

Duplex kattohuoneisto Benalmadenassa Xanit

Vuokrattavana mahtava kalustomaton 2mh+2kph tilava duplex kattohuoneisto Benalmadenassa Xanit. Asunto on tilava ja laadukkaasti viimeistelty. Asunnossa on mm. kylmä/kuuma keskusilmastointi, astianpesukone, uuni, sähköliesi ja mahtavat terassit, joissa voi nauttia grillaillen, urheillen ja löhöillen auringossa. Taloyhtiön piha-alueella on mm. nurmikollinen allasalue, kuntosali, leikkipuisto lapsille ja padel-kenttä. Vuokrahintaan sis. parkkipaikka autohallissa ja asukkaille on alennus myös golf-kentälle. 

  • olohuoneessa on ikkuna länteen ja suora yhteys tilavalle terassille, josta on kauniit merinäköalat.
  • tilava keittiö, josta löytyy mm. jääkaappipakastin, pesukone, astianpesukone, uuni ja ilmalämpöpumppu.
  • 1. päämakuuhuone, jossa on mm. vaatekaapit, oma kylpyhuone ja suora yhteys terassille.
  • 2. makuuhuone, jossa on mm. vaatekaappi ja suora yhteys omalle terassille, jossa on myös varasto. Näkymät ovat suoraan kauniille piha-alueelle.
  • 1. kylpyhuoneessa on mm. kylpyamme.
  • 2. kylpyhuoneessa on mm. suihku.
  • kattoterassi, jossa voi nauttia mm. grillaamalla, urheillen ja nauttien ystävistä.

Jos olet kiinnostunut tämän asunnon vuokrauksesta lähetäthän meille yhteydenottolomakkeen sivustomme kautta ja ilmoita meille tämän asuntomainoksen asuntonumero niin pääsemme kysymään asunnon omistajalta vuokrauksen suhteen.Haluamme muistuttaa, että jokaisesta sivustomme asunnosta löytyy petivaatteet, monesti myös pyyhkeet, astiasto ja siivousvälineitä. Jos asunnosta puuttuu jotain näistä niin silloin vuokranantaja yleensä ostaa tarvittavat.

Asuntonäytöt

Ilmoitamme julkisesti Facebook-sivustollamme asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu vuokranantaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun näissä on vuokralaiset. 

Muut ominaisuudet
Etelä
Lemmikkiystävällinen
Yksityinen ulkoparkkipaikka

Compare Listings

Finnvilla