Asunto Bolichessa Fuengirolassa Trinidad

850 € / kk
Calle Santisima Trinidad 24, ,
Asuntonumero: 33410
Hinta: 850 € / kk
Makuuhuoneita: 1
Mh: 1
Kylpyhuoneita: 1

Kuvaus

Vapaa alk.1.10.24

Asunto Bolichessa Fuengirolassa Trinidad

Vuokrattavana 1mh uudistettu asunto Bolichessa Fuengirolassa Trinidad. Asunnossa on mm. sähköliesi ja keskusilmastointi eli asunto viilenee tai lämpenee yhdestä napista. Lähellä ovat palvelut, pysäkit ja merenranta. Ilmansuuntana on koillinen. Hintaan sis. vesi- ja nettikulut.

  • olohuoneessa on mm. nojatuoli (josta tulee sänky), tv, tv-taso, pieni pöytä ja ranskalainen parveke. (Asuntoon on tulossa sohva kahdelle henkilölle).
  • keittiössä on mm. sähköliesi, mikroaaltouuni, jaääkaappipakastin, pesukone ja ruokailuyksikkö.
  • makuuhuoneessa on mm. parisänky, yöpöydät, vaatekaappi ja ranskalainen parveke.
  • kylpyhuoneessa on mm. suihkukaappi ja bidee-allas.
  • eteisessä on mm. pöytä ja naulakot.
  • 1 krs.

Jos olet kiinnostunut tämän asunnon vuokrauksesta lähetäthän meille yhteydenottolomakkeen sivustomme kautta ja ilmoita meille tämän asuntomainoksen asuntonumero niin pääsemme kysymään asunnon omistajalta vuokrauksen suhteen.

Haluamme muistuttaa, että jokaisesta sivustomme asunnosta löytyy petivaatteet, monesti myös pyyhkeet, astiasto ja siivousvälineitä. Jos asunnosta puuttuu jotain näistä niin silloin vuokranantaja yleensä ostaa tarvittavat.

Asuntonäytöt

Ilmoitamme julkisesti Facebook-sivustollamme asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu vuokranantaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun näissä on vuokralaiset. 

Muut ominaisuudet
Hissi
Integroidut vaatekaapit
Jääkaappi
Kalustettu
Keittiö
Keskuslämmitys
Kivilattia
Kylpyhuone
Lähellä markkinoita
Lähellä merenrantaa
Lähellä palveluja
Lähellä terveyskeskusta
Liesituuletin
Mikroaaltouuni
Pakastin
Sähköliesi
Suihku
Uudistettu

Samankaltaiset ilmoitukset

16
Keväälle 2025

Yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Bouganvillea

630 € /kk
Vapaa ajalle 1.4.25-30.6.25 ja alk.1.9.25 Yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Bouganvillea Vuokrattavana yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Bouganvillea. Asunnon ikk ...
1
23
Syksylle 2024

Yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Elli

700 € / kk
Vapaa alk.1.9.24 Yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Elli Vuokrattavana yksiö Bolichesissa Fuengirolassa Elli. Asunnossa on mm. sähköliesi, ilmlämpöpumppu ja vuode ...
11
22
Kesäkuulle

Asunto Bolichesissa Santana

850 € / kk
Vapaa ajalle 1.5.24-30.6.24 ja alk.1.9.25 Asunto Bolichesissa Santana Vuokrattavana 3mh+2kph asunto Bolichesissa Santa, lähellä Ewald´s-kauppaa, josta saa suoma ...
32 108 m2

Compare Listings

Finnvilla